امیر
من می خوام هزار مرغ بومی پرورش بدم نیاز به چند متر زمین محصور یا باغی دارم.
در کنار مرغداری در صورتی که امکاناتش رو فراهم کنم چه درامدهای جنبی دیگه ای مثل زنبورداری و … می تونم ایجاد کنم.
ممنون می شم زودتر جواب منو بدین .
admin
در صورتی که خواسته باشید روی بستر، مرغ بومی را پرورش بدهید در هر متر مربع مسقف حداکثر ۸ قطعه مرغ بومی را می توانید پرورش دهید . البته توجه داشته باشید بعضی منابع می گویند ۱۰ عدد ولی تجربه ما حداکثر همون ۸ قطعه هست که اگه کمتر باشه بهتره. و در صورتی که خواسته باشید در قفس پرورش دهید بین ۲۰ تا ۲۷ مرغ بومی را می توانید پرورش دهید . در مورد درآمد های جنبی من نمی تونم نظر بدم ولی اگه تمرکزتون رو بزارین روی همین مرغ بومی درآمد خیلی خوبی رو می تونین کسب کنین .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کانال تلگرام گرورش دهندگان مرغ بومی کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
یحیی فروردین
سلام داش. یه سوال داشتم . من با رفیقم اگه تو ییلاق گیلان ۱۰۰ متر فضای باز رو واسه ۵۰۰ عدد جوجه محلی کنار بزاریم. شبا هم همه رو حمع کنیم بیاریم تو کارتون تو خونه. نسبت به وقتی که میگذاریم در طول روز . در ۴ ماه سودی داره؟بعد یه سوال دیگه داشتم.میخواستم بدونم هزینه واکسیناسیون ۵۰۰ عدد جوجه محلی تا ۴ ماهگی چقدره
این روش شما عملی نیست .
سن جوجه ها رو نگفتین . اگه یه روزه باشه که نمیشه چون دما رو باید در هفه اول ۳۵ درجه باشه و هر هفته ۲ درجه کاهش بدین .
بعد گرفتن جوجه ها استرس ایجاد می کنه و زمان و انرژی زیادی از شما می گیره
برای واکسیناسیون حدود ۵۰۰ تومان برای هر جوجه محاسبه کنین
admin
سلام دوست عزیز . قسمت اول گفته های شما صحیح است . پرورش مرغ صنعتی توجیه مناسبی ندارد . اما پرورش مرغ بومی توجیه دارد . به چند دلیل
۱- اینکه نوسان قیمتی روی تخم مرغ بومی زیاد نیست و تقریبا ثابت است . این قسمت نوسان قیمت تخم مرغ ، مرغداران را آزار می دهد .
۲- مرغ بومی به همان مقدار که مرغ صنعتی غذا می خورد ولی قیمت تخم مرغ آن حدود ۳ برابر مرغ صنعتی است . (البته باید این را هم متذکر شویم که مرغ محلی تخم کمتری می گذارد)
۳- مرغ بومی یا همان مرغ خانگی نسبت به گرما و بعضی بیماریها مقاوم تر است .
۴- مرغ بومی پیر را می توانید به قیمت خوبی بفروشید حدود ۱۵۰۰۰ تومان . اما مرغ پیر صنعتی را نهایتا ۲۵۰۰ تومان تا ۳۰۰۰ تومان می توانید بفروشید .
۵ – مرغ بومی نیاز به تجهیزات مرغ صنعتی ندارد و با کمترین هزینه می توانید به پرورش مرغ محلی بپردازید .
جواد ابراهیمی
سلام،بنده یه سالن که قبلا گاوداری بوده به دستم رسیده کف سیمانه،بیرون سالن حدود هزار متر فضایه فنس کشیده شدست و از سطح علوفه ایه خوبیه چون ما تو شمال هستیم علوفه خوبی داره،فقط فروش خود مرغ چجوریه خودمون به کشتارگاه میتونیم بفروشیم یا باید جور دیگه ای فروش برع ممنون میشم راهنمایی کنین،اگه میشه جوابو به ایمیلم بفرستید
نیما
دوستان خوبم امروزه فروش حرف اول رو میزنه،به طچری که بزرگترین تولید کنندگان هم به دنبال بهترین فروشندگان هستند،شما در طول دورهپرورش باید به فکر فروش باشید،فروش در هر منطقه ای متفاوته،مثلا من که در استان خراسان هستم مرغ و خروس را تلفنی با التماس به من از من میخرند چون برای مردم مرغ بدون انتی بوتیک دیگه جا افتاده و میدونند که مرغ بومی خاصیت های زیادی نسبت به مرغ پرورشی و صنعتی داره،شما باید از همون اول هفته ای چند دونه به فروش برسونید تا زمانی که اصل سرمایه خودتون رو در اوردید ما باقی مرغ هاتون رو به هر قیمتی که خاستند به صورت یکجا و نقدی فقط نقدی و یکجا بفروشید این تجربه چند ساله منه ،ممنون از همه که گوش دادید،فقیهی هستم کارشناس پرورش طیور
محمد داوری مقدم
منمتصمیم به انجام پرورش مرغ بومی در سنندج را دارم ولی یه کم ترس از فروش محصول دارم . میشه یه کم راهنماییم کنید اگه امکانش هست به ایمیل خودم جواب بدین
admin
: ذائقه هر منطقه از کشور متفاوت است . ولی باور مردم ایران بر این است که تخم مرغ خانگی مقوی تر و از کیفیت بالاتری برخوردار است . در بعضی از مناطق ایران برای درمان و از خاصیت دارویی تخم مرغ بومی استفاده می کنند . شما با یک بررسی میدانی می توانید متوجه شوید که میزان استقبال از تخم مرغ بومی چقدر است . اگر سری به سوپر مارکتها و فروشگاه های لبنیاتی بزنید می توانید متوجه شوید . البته نظر سنجی بابت تخم مرغ خانگی و تخم مرغ سفید هم از اطرافیان و دوستان و آشنایان می تواند دید بهتری به شما بدهد .
در هر صورت در بیشتر مناطق ایران تخم مرغ خانگی مشتری زیادی دارد .
یک نسخه هم به ایمیل شما ارسال شد .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
ابوالفضل غلامیان
سلام
ببینید من درست حساب کردم
استاندارد پرورش مرغ محلی در یک متر مربع ۵ عدد مرغ محلی میباشد . هر مرغ خانگی در سال حدود ۲۰۰ تخم میگذارد . و اگر ۲۰۰۰ مرغ خانگی داشته باشیم ، میشه سالی ۴۰۰ هزار تخم مرغ محلی و الان فروش هر تخم مرغ خانگی به مغازه ۳۸۰ و فروش به مشتری بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ است . که درامد سالانه با۲۰۰۰ مرغ حدود ۱۵۰ میلیون درآمد . البته باید برای تغذیه از ضایعات رستورانها و سبزی فروشها و شیرینی فروشی ها و مکانهای سبزی پاک کنی و غیره … استفاده کنم .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال مطلب توسط شما . بهترین حالت برای پرورش استفاده از تراکم کمتر می باشد . شما درست می فرمایید در هر متر ۵ قطعه مرغ بومی خیلی خوبه و حداکثر ۸ قطعه مرغ می تونید پرورش بدید . بطور میانگین هر مرغ بومی ۱۸۰ تخم می گذارد که مرغهای اصلاح شده ما بین ۲۲۰ تا ۲۴۰ تخم می گذارند . حسابهای شما تا حدودی درست است . البته مقدار کمی هم هزینه های سوخت ، دارو ، مولتی ویتامین و … را به آن باید اضافه کنید . اما آن قسمتی که نوشتید غذای مرغها از ضایعات رستوران و … یه کمی ایراد دارد . اولا ۲۰۰۰ تا مرغ روزی ۲۲۰ کیلو غذا ( ماده خشک) می خورند و تهیه ۲۲۰ کیلو ضایعات خیلی سخت و بعید به نظر می رسد . ( باید حداقل به ۵۰ رستوران مراجعه نمایید تا بتوانید این مقدار را تهیه کنید – هزینه بنزین و زمانی هم که صرف می کنید را حساب کنید .) دوما شما نهایتا ۱۵ تا ۲۰ درصد جیره غذایی مرغ را می توانید از ضایعات رستورانها و … استفاده کنید به این قسمت مراجعه کنید . به نظر من و تجربه ای که داشتم این است که دان خوب به مرغها بدهید و توقع تخم خوب هم از آنها داشته باشید . در کل دان خوب به صرفه تر است تا ضایعات رستورانها و نانوایی ها .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
خلیل
سلام از مطالب مفیدتون بسیار متشکرم
۱ – اگر میزان خوراک مرغ را به صورت روزانه بیان کنید ممنون میشم
۲ – شما چند سال این کارها را انجام دادید
۳- تعداد مرغها را بیان نکردید
۴ – آیا درامد شما فقط از راه پرورش مرغ محلی است ؟
۵ – محل زندگی شما کجاست ؟
۶ – چطور با شما تماس بگیریم
۱ – میزان خوراک مرغها در روز ۱۱۰ گرم به ازای هر مرغ تخمگذار است .در مورد مصرف غذا در مطلبی بصورت کامل برایتان عرض خواهم کرد .
۲ – من رشته خودم دامپروری و پرورش طیور هست و از این کار لذت می برم و حدود ۲ سال است به پرورش مرغ بومی مشغول هستم .
۳ تعداد مرغها بسته به مکان پرورش شما دارد ولی شما برای شروع از ۵۰۰ قطعه می توانید شروع کنید . سود حدود ۳ میلیون تومان برای ۱۰۰۰ قطعه مرغ است .
۴ – خیر درآمد من تنها از این راه نیست . به خاطر اینکه روزی یک ساعت بیشتر وقت مرا نمیگیرد . روزی نیم ساعت برای تخلیه دان در دانخوریها و نیم ساعت برای جمع کردن تخم مرغها و هر سه ماه یک بار تخلیه کود که توسط کارگر روزمزد انجام می شود .
۵ – محل پرورش مرغ بومی فارم ما در مشهد است .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
Masoud
سلام و خسته نباشید.
شما اینجا توو کامنتی نوشتید که هر۳ماه یکبار سالن رو از کود تخلیه و نظافت میکنید.
میشه توضیح بدید راجبش؟
کف سالن مگه چی هست یا چی میریزید که توی این ۳ ماه بوش سالن رو برنمیداره؟
من توو سالنم تراشیه ی چوب میریزم و نهایتا ۳هفته دوام میاره.بعد ۳هفته خیلی کثیف میشه و کم کم احساس میکنم دیگه اون تراشه ها تبدیل به ملات ساختمانی میشه و مثل سیمان میچسبه به زمین و بعدا هم به زحمت کنده میشه و اینکه بوی سالن هم زیاد میشه و اون تمیزی رو دیگه نداره..
احتمالا یا من زیاد به تمیز بودن سالن اهمیت میدم یا اینکه شما شرایط نگهداری متفاوتی از من دارید.
admin
سلام
از پوشال استفاده می کنیم
شما احتمالا پوشال خیلی کم استفاده می کنین
در ضمن اینطوری که می گین . تهویه شما اصلا خوب نیست . چون تهویه باعث میشه پوشال کف خشک بشه
اگه تهویه درست باشه ، مقدار پوشالی که میریزین زیاد باشه ، آبخوری ها نشتی نداشته باشن ، تغذیه درست باشه ( بعضی مواد غذایی مدفوع آبکی تولید می کنند ) ، اصلا بو داخل سالن ایجاد نمیشه و اون طوری که شما می گین نمیشه
مصطفی
ببینید من درست حساب کردم
استاندارد پرورش مرغ محلی در یک متر مربع ۵ عدد مرغ محلی میباشد . هر مرغ خانگی در سال حدود ۲۰۰ تخم میگذارد . و اگر ۲۰۰۰ مرغ خانگی داشته باشیم ، میشه سالی ۴۰۰ هزار تخم مرغ محلی و الان فروش هر تخم مرغ خانگی به مغازه ۳۸۰ و فروش به مشتری بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ است . که درامد سالانه با۲۰۰۰ مرغ حدود ۱۵۰ میلیون درآمد . البته باید برای تغذیه از ضایعات رستورانها و سبزی فروشها و شیرینی فروشی ها و مکانهای سبزی پاک کنی و غیره … استفاده کنم .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال مطلب توسط شما . بهترین حالت برای پرورش استفاده از تراکم کمتر می باشد . شما درست می فرمایید در هر متر ۵ قطعه مرغ بومی خیلی خوبه و حداکثر ۸ قطعه مرغ می تونید پرورش بدید . بطور میانگین هر مرغ بومی ۱۸۰ تخم می گذارد که مرغهای اصلاح شده ما بین ۲۲۰ تا ۲۴۰ تخم می گذارند . حسابهای شما تا حدودی درست است . البته مقدار کمی هم هزینه های سوخت ، دارو ، مولتی ویتامین و … را به آن باید اضافه کنید . اما آن قسمتی که نوشتید غذای مرغها از ضایعات رستوران و … یه کمی ایراد دارد . اولا ۲۰۰۰ تا مرغ روزی ۲۲۰ کیلو غذا ( ماده خشک) می خورند و تهیه ۲۲۰ کیلو ضایعات خیلی سخت و بعید به نظر می رسد . ( باید حداقل به ۵۰ تا ۷۰ رستوران مراجعه نمایید تا بتوانید این مقدار را تهیه کنید – هزینه بنزین و زمانی هم که صرف می کنید را حساب کنید .) دوما شما نهایتا ۱۵ تا ۲۵ درصد جیره غذایی مرغ را می توانید از ضایعات رستورانها و … استفاده کنید
به قسمت تغذیه مرغها در سایت مراجعه کنید . به نظر من و تجربه ای که داشتم این است که دان خوب به مرغها بدهید و توقع تخم خوب هم از آنها داشته باشید . در کل دان خوب به صرفه تر است تا ضایعات رستورانها و نانوایی ها .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال نظزتون
تولید کننده نسبت به دلال سود کمتری دارد . نمیشه قطعی صحبت کرد و گفت ” همیشه ” . جمله شما در مورد همه شغلها درست نیست . ولی کاملا واضح است که دلالی و واسطه گری تقریبا درآمد بیشتری داره .
نمونه ای از دوستان پرورش دهنده مرغ بومی را می شناسم که در یک دوره به خاطر رعایت نکردن اصول بهداشت ، ۵۰ درصد تلفات داشت ولی ضرر نکرد و سر به سر شد و تنها ضرر او این بود که ۶ ماه وقت او بدون سود تلف شد . البته منبع درآمد وی تنها از این راه نبود .
محمدیاسر
سلام من تصمیم گرفتم پرورش مرغ تخمگذار محلی راه اندازی کنم ولی همش ترس از درآمدش دارم وبه نظرم نسبت سرمایه ای که میزاریم وسودی که دریافت می کنیم با هم خیلی تناقض داره لطفا راهنمایی کنید ممنونم
admin
پاسخ : سرمایه ای که می خواهید بگذارید چقدر هست ؟
زمانی که می خواهید صرف کنید چقدر هست ؟
درآمد و سود رو چه جوری حساب کردید که کمه ؟
فرض کنیم پرورش مرغ محلی به تعداد ۱۰۰۰ قطعه می خواهید راه اندازی کنید . سرمایه ای که لازم دارید حدود ۱۷ میلیون تومان برای خرید یا پرورش مرغ هاست . حدود ۲ میلیون سرمایه جاری نیاز دارید ( برای خرید دان و … ) . و ۱۰ میلیون تومان هم تجهیزات و ۱ میلیون هم جانبی . که جمعا ۳۰ میلیون تومان می شود .
اگر حدود ۳۰ میلیون سرمایه بزارید ، و تولید شما ۵۰ درصد باشه و روزی ۵۰۰ عدد تخم مرغ داشته باشید و سود هر تخم مرغ را ۱۵۰ تومان درنظر بگیریم ، ۵۰۰*۱۵۰=۷۵۰۰۰ روزانه ۷۵ هزار تومان سود خالص نصیب شما می شود . که حدودا ۱۴ ماهه سرمایه شما برمی گردد .
حالا سرمایه ای که دارید رو نسبت بگیرید . درضمن سود شما در زمستان که قیمت تخم مرغ بالاتر است ۱٫۵ برابر می شود .
عبدالصمد
باسلام
من مدتی همه جوره تحقیق و بررسی کردم.منطقه ما تخم مرغ محلی ۴۵۰ فروش داره.من برای مغازه دار ۳۸۰ حساب میکنم.میخوام وارد این کار بشم.تجربه دارم در حد زندگی روستایی و پرورش مرغ و جوجه.
میخواستم صفر تا صد کار را برای دونفر با درامد هر نفر دو تومن به بالا چ مقدار سرمایه برای خوراک و چ تعداد مرغ و خروس احتیاج دارم.در صورت امکان نقشه گردشگاه پناهگاه را برایم به ایمیم بفرستید.
چ نژادی بهترین بازدهی دارد.منطقه با اب و هوایی لارستان استان فارس.ممنون میشم به ایمیلم هم بفرستید
admin
حدود ۲۰۰۰ مرغ بومی باید پرورش بدید
بهترین بازدهی نژادهای خارجی هستند . نژادهای ایرانی اصلاح شده و غیر اصلاح شده حدود ۵۰ درصد بازدهی دارند
اصلا در ایران نژاد اصلاح شده بومی نداریم
ممکنه در یک دوره کوتاه ۸۰ درصد هم بازدهی داشته باشند ولی کرچی دارن ، و پر ریزی هم دارند که در سال ممکنه ۴ ماه اصلا تخم نگذارند
میانگین سالانه تولید مرغ بومی در ایران ۵۰ درصد است .
البته اگه بخواهید این تعداد رو پرورش بدید باید بهداشت رو خیلی رعایت کنید تا مریضی و تلفات نداشته باشید
در زمستان حتما باید مرغها در سالن باشند و با وسیله گرم کننده سالن گرم شود تا تولید کاهش پیدا نکند .بنابراین در زمستان گردشگاه منتفی است .
در ابتدای شروع بهتر است در بهار شروع به پرورش کنید
تهویه خیلی مهم است
سید
با سلام.
میخاستم بدونم مرغ خارجی رو از کجا باید تهییه کنم و از لحاظ ظاهری چه فرقی داره بانوع ایرانی؟و چه قیمت هستش؟ ۱٫اگر بخام از جوجه شروع به پرورش کنم چه مزیت و معایبی داره؟
۲٫اگر بخام با جوجه شروع بکار کنم از چه ماهی شروع به این کار کنم خوبه؟
۳٫یک زمین دارم بنظرتون سقفش رو بپوشونم یا با تور مکان براشون درست کنم بهتره؟
۴٫من اگر خدا بخاد میخام با ۱۰۰تا شروع کنم حالا چه جوجه چه مرغ میخاستم نظرتون رو بدونم؟
۵٫یک جوجه خانگی چه مدت طول میکشه تا تبدیل به مرغ بشه و شروع به تخم گذاری کنه؟و اینکه چقدر روزانه دان میخوره؟و اینکه همش گندم باید بخوره از زمان جوجه تا مرغ شدن؟
اگر میشه جواب رو به ایمل هم بفرستین ممنون از زحمات شما
admin
سلام
مرغ خارجی رو نمی دونم باید از کجا تهیه کنین . فرق چندانی از نظر ظاهری نداره ولی رنگ تخم مرغ اون کم رنگ تره و توی بازار تخم اون بازار پسندی کمتری داره و خریدارهای تخم مرغ می گن اگه تخم مرغ سالنی هست نمی خریم یا با قیمت کمتری می خرند .
۱ – جوجه خیلی بهتره به خاطر اینکه مرغهایی که تو بازار فروش میره با مواد غذایی ارزان و فقیر از نظر انرژی ، پروتئین ویتامین و مواد معدنی بزرگ شدند و تولید مناسبی ندارند . ولی اگه جوجه رو شما خودتون چرورش بدید از این موارد اطمینان دارید که تغذیه اون خوب بوده از لحاظ بیماری هم مقاوم تر است
۲ – برای شروع از اردیبهشت ماه شروع کنین خیلی بهتره . اول اینکه هوا گرمتره و مشکلات گرم کردن سالن برای شما کمتره . دوم اینکه سن شروع تخمگذاری که ۵٫۵ تا ۶ ماه است تو آبان ماه میشه که قیمت فروش تخم مرغ به بالاترین قیمت خودش میرسه . و تا ۶ ماه قیمت تخم مرغ رو به بالاترین قیمت می تونین بفروشین . بعنوان مثال قیمت تخم مرغ سفید تو تابستون به کیلویی ۲۵۰۰ تومن هم می رسه ولی برج ۸ و ۹ و ۱۰ تو این ماه ( بهمن) قیمت تخم مرغ سفید ۵۰۰۰ تومنه و تخم مرغ خانگی هم هر هدد تا ۸۰۰ تومن هم دیدم که رسیده . یه مسئله دیگه هم اینه که مرغها در ابتدای تخمگذاری بالاترین مقدار تخمگذاری رو دارند یعنی حدود ۷۵ درصد تخمگذاری دارند . پس چه بهتر که زمانی که هم تولید بالاست و هم قیمت تخم مرغ بالاست به مرحله تخمگذاری برسند .
۳ – اگه می خواید اصولی کار کنین . باید سقف رو بپوشونین و سقف رو باید عایق کنین . با تور و … نمی تونین تولید داشته باشید . در هوای سرد تولید به صفر می رسه و شما باید فقط هزینه دان رو بدید و این یعنی ضرر . پس یا شروع نکنین که ضرر می کنین یا اصولی شروع کنین .
۴ – بسیار هم خوبه که با ۱۰۰ تا شروع می کنین . چون دارین تجربه می کنین و این ارزش زیادی براتون داره .
۵ – فکر کنم جوابتون رو بالا دادم ولی حدود ۶ ماه – روزانه در هنگام بلوغ و تخمگذاری ۱۱۰ گرم می خورند . نه نباید گندم تنها استفاده بشه و از جیره بالانس شده باید استفاده کنین .
adminآذر ۳۰, ۱۳۹۵ at ۱۰:۱۶ ب.ظ
بله مرغ تخمگذار رو هم میشه کشتار کرد . در پایان تخمگذاری به عنوان مرغ پیر می توان روانه کشتارگاه کرد . معمولا برا تولید سوسیس و کالباس مورد اسفاده قرار می گیره
اما مرغ بومی رو معمولا به کشتارگاه نمی فرستند و دلال های مرغ به قیمت مناسبی از شما خرید می کنند .
مرغ سفید صنعتی جوان ۱۸۰۰۰ تومان قیمت داره ، درپایان تخمگذاری معمولا در بهترین حالت حدود ۲۰۰۰ تومان از شما می خرند .
مرغ بومی جوان ۱۸۰۰۰ تومان قیمت داره و در پایان تخمگذاری در بهترین حالت ۱۵۰۰۰ تومان می توانید بفروشید و در بدترین حالت که دلال ها از شما بخرند ۱۰۰۰۰ می توانید بفروشید .
اگر منظور شما استفاده از مرغ بومی به عنوان مرغ بومی گوشتی است یا مرغ بومی دو منظوره ، بهترین حالت اینه که مرغهای بومی رو برای تخمگذاری و خروسهای بومی رو برای تولید گوشت جداگانه پرورش بدهید .
دفرهادآذر ۱۹, ۱۳۹۵ at ۹:۲۸ ق.ظ
با سلام. بنده خیلی راغب هستم که این کارو بصورت حرفه ای انجام دهم . و سرمایه هم تا ۲۰۰ میلیون میتونم بزارم. اول اینکه مجوز کارو از کدام اداره و چگونه بگیرم دوم اینکه واقعا سود اوریش طوری هست نسبت به سرمایه ای که میزارم جواب گو باشه و چه تعداد گارگر برا این کار لازه با توجه به مبلغ سرمایه
adminadminآذر ۳۰, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز
اگر بخواهید در روستا کار کنید برای پرورش مرغ بومی نیاز به مجوز خاصی نیست . ولی می تونید با جهاد کشاورزی در ارتباط باشید .
دوم : بله سود پرورش مرغ بومی خوبه .
اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ، یه اما داره و اون هم اینه که : آیا تجربه دارید ؟؟؟
اگه ندارید با حداقل سرمایه شروع کنید . ۲۰۰ میلیون تومن خیلی زیاده
با ۱۰۰ عدد شروع کنید بهتره و یه چند ماه بدون کارگر و خودتون کارها رو انجام بدید .
باور کنید اون مدتی که تجربه می کنید می ارزه . اصلا فکر نکنید که وقتتون رو دارین با تعداد کم هدر می دید . یا بعضیا می گن به علافیش نمی ارزه .
توصیه اینکه اگه سالن شرایظ لازم رو نداره ۵۰ تا مرغ هم ضرر میده . تمام مرغداری فقط خلاصه میشه به چند عامل .
بزرگترین و مهمترین عامل : شرایط سالن هست ( نور، تهویه ، دما ، رطوبت ، شرایط بستر یا قفس و … )
حتی اگر شرایط سالن خوب باشه بدون واکسینایون هم شما تلفات ندارین و به مشکل بر نمی خورین (خیلی خطرناکه شما اصلا این کار رو نکنید . ولی من انجام دادم و مشکلی بر نخوردم )
دومین عامل بهداشت . اگه عامل اول که شرایط سالن هست ، درست باشه ، بهداشت خودبخود رعایت میشه . یعنی بهداشت هم مربوط میشه به سالن
سومین عامل تغذیه . البته این مورد کم رنگ تر است چون دان آماده مرغوب در بازار وجود داره
مهمانمهمانآذر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۸:۵۶ ب.ظ
سلام. بنده در مشهد میخوام پرورش مرغ بومی رو شروع کنم. هرچند مطالب زیادی خوندم و تحقیق کردم اما در زمینه تولید طیور اصلا تجربه نداشتم.
۱- میشه روی راهنمایی و مشاوره(چه تلفنی چه حضوری) با شما حساب باز کنم؟
۲- اگر بصورت حضوری امکان هست میشه دفتر یا محل کار رو برام ایمیل کنید؟
ساکیجاسم ساکیآذر ۲۹, ۱۳۹۵ at ۸:۳۸ ق.ظ
سلام خدا قوت چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
با توجه به محل زندگیم مکان مد نظرم برای شروع کار یکی از روستاهای گرم استان خوزستان هست.
۱٫برای رسیدن به سود ۵ میلیون در ماه چقدر سرمایه و چه تعداد مرغ بومی لازم است؟
۲٫ استفاده از دستگاه جوجه کشی چقدر سود دهی رو بالاتر می برد؟
۳٫ آیا در مورد پرورش غاز و سوددهی این پرنده اطلاعات دارید؟
۴٫بهترین پرنده برای پرورش هم از نظر میزان سریع سوددهی،وجود بازارو رغبت به خرید مردم،مقاوم بودن آن و تلفات کمتر و همچنین هزینه کم نگهداری چه نوع پرنده ای است؟
با تشکر
adminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام
برای ۵ میلیون تومن حدود ۲۵۰۰ مرغ بومی نیاز دارید .
۲ – استفاده از دستگاه جوجه کشی سود شما را خیلی افزایش می دهد . شما هر تخم مرغ را ۴۵۰ می فروشید و جوجه یک روزه را ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تومان . البته ۸۰ درصد تخمها به جوجه تبدیل خواهد شد . در شرایطخوب
۳ – متاسفانه نه
۴ – بهترین گزینه مرغ خانگی است .
البته هرگز فراموش نکنید که با تعداد حدود ۱۰۰ عدد یا بیشتر شروع کنید . هرگز با ۲۵۰۰ قطعه شروع نکنید .
iehsan soltaniدی ۵, ۱۳۹۵ at ۷:۴۳ ق.ظ
با سلام فراوان خدمت شما دوست عزیز با تشکر فراوان از مطالب شما من در نظر دارم پرورش مرغ بومی یا همان مرغ خانگی را نجام دهم من خودم در روستا زندگی میکنم با روش کار اشنای دارم نه به صورت حرفه ای حالا من میخوام با تعداد ۱۰۰۰عدد مرغ شروع به کار کنم به چه میزان فضا احتیاج است و مواردبهداشتی را چگونه رعایت کنم واکسیناسیون دارو ودرمان را چه زمانی انجام دهم مرغ ها را از کجا تهیه کنم خواهشم میکنم جواب را به ایمیلم ارسال کنید با ارزوی موفقیت و عمر طولانی برای شما خدا نگدار
adminadminدی ۵, ۱۳۹۵ at ۹:۰۰ ب.ظ
پیشنهاد من اینه که با کمتر شروع کنید
برای ۱۰۰۰ قطعه مرغ در سیستم بستر حداقل ۱۰۰ متر فضای سرپوشیده با عایق مناسب احتیاج دارید . در بهترین حالت به ازای هر متر مربع ۶ تا ۸ قطعه مرغ می توانید نگه دارید . حداکثر ۱۰ مرغ در یک متر در شرایطی که سالن استاندارد باشه . تهویه مورد بعدی است که بسیار حساس است و باید حتما مناسب باشد . در غیر این صورت به سرعت بیماری تنفسی CRD سراغ گله شما خواهد آمد و تلفات و کاهش تولید درپی خواهد داشت .
واکسیناسون با توجه به منطقه شما باید انجام بشه . با دامپزشکی محل خودتون مشورت کنید . بصورت آشامیدنی هم می تونید واکسیناسیون رو انجام بدید . زیاد سخت نیست و دستورش رو از جایی که واکسن رو تهیه می کنید بگیرید . داروخانه های دامپزشکی شهرتون دارند .
عمده واکسیناسیون ، نیوکاسل و برونشیت هست که هر ۴ ماه یا هر ۶ ماه یک بار باید تجدید بشه .
احمداحمددی ۵, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام .
من تو این زمینه تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که صرفه نداره .
اگر ۳۰ میلیون تومان هزینه خرید تجهیزات و نگهداری و پرورش ۱۰۰۰ مرغ تا سن ۶ ماهگی بشه .
و اگر در روز ۶۰۰ تخم مرغ داشته باشیم در ماه حول وحوش ۲٫۵ میلیون تومان سود میکنیم .
اگر ۱۲ ماه فروش تخم مرغ داشته باشیم میشه ۳۰ میلیون سود که برابر با هزینمون مبشه ( البنه برای بار اول ) و در نهایت با فروش ۱۰۰۰ مرغ به سود میرسیم . ( اگر بتونیم بفروشیم )
البته برای بار دوم اگر ۱۰ میلیون هزینه تجهیزات رو حساب نکنیم به نظر به صرفه بیاد .
خودم ، خودم رو توجیه کردم .
adminadminدی ۵, ۱۳۹۵ at ۹:۰۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز
در کارهای دیگر میزان برگشت هزینه رو ۵ سال در نظر می گیرند . یعنی ۲۰ درصد سالیانه . ولی برگشت هزینه با توجه به حساب کتاب شما ۱۰۰ درصد سالیانه است . فکر نمی کنم موردی رو بتونید پیدا کنید که اینجوری سود بده .
اگر بخواهید بفروشید مشتری برای اون خیلی زیاده
در مرغ صنعتی (سفید یا لگهورن) مرغ تازه به تخم آمده حدود ۱۸ میلیون برای ۱۰۰۰ مرغ است و پس از پایان تخم گذاری ۱۰۰۰ مرغ را ۲ میلیون تومان می فروشند . ولی مرغ بومی را می توان ۱۵ میلیون ( ۱۰۰۰ مرغ ) فروخت .
لیلا بزازیانلیلا بزازیاندی ۷, ۱۳۹۵ at ۸:۰۷ ق.ظ
سلام من خیلی راغب بودم در بخش بسته بندیه این محصول باشم ولی سرماییه زیادی ندارم دراولین گام میخواستم بسته بندب رو از منزل شروع کنم ولی اطلاعات زیادی ندارم که به چه قیمتی بخرم وبه چه قیمتی به فروش بزارم و نحوهی بازار یابیو…..
adminadminدی ۷, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۶ ق.ظ
سلام دوست عزیز
بسیار فکر عالی کردین . کمبود بسته بندی واقعا و کاملا احساس میشه . چقدر بده که ما تو ایران بسته بندی درست و حسابی نداریم . و کشورهای همسایه ما به خاطر عدم بسته بندی خوب از کشورهای دیگه خرید می کنند .
من شما رو واقعا تحسین می کنم و مطمئن هستم اگر این کار رو انجام بدین واقعا پیشرفت می کنین .
ابوالفضلابوالفضلدی ۷, ۱۳۹۵ at ۷:۳۷ ب.ظ
ضمن عرض سلام و تشکر بابت مطالب مفیدتون میخواستم ببینم
۱- برای پرورش ۱۰۰۰عدد مرغ چند کارگر نیاز داریم؟
۲- چه مبلغی به طور روزانه جهت تغذیه و هزینه های جاری صرف میشه؟ (برای ۱۰۰۰ عدد مرغ )
۱۰:۰۷:۵۴
کمک سیستم
کمک سیستم
۱۰:۰۸:۰۸
سلام
۱۰:۰۸:۱۲
faceابوالفضلدر ضمن پرورش مرغ بومی گوشتی بهتره یا تخمگذار؟ و اینکه برای شروع کار اگه جوجه بخریم به صرفه تره یا مرغ؟
۱۰:۰۹:۰۱
– برای ۱۰۰۰ تا نیازی به کارگر نیست و خودتون هم می تونید پرورش بدید .
برای ۱۰۰۰ تا روزانه ۱۱۰ کیلو دان مصرف می کنن .
مقدار مصرف دان مرغ از یک روزگی تا تولید رو در این صفحه می تونین ببینید بصورت جدول
قیمت دان ۱۳۰۰ تومان برای هر کیلو هستش
مرغ تخمگذار بهتره
برای شروع کار پیشنهاد می کنم مرغ یا پولت ۶ ماهه استفاده کنین
۱۰:۱۱:۴۶
ابوالفضل
خیلی ممنون از راهنماییتون
۱۰:۱۱:۵۹
خواهش می کنم
۱۰:۱۲:۱۴
ابوالفضل
اگه بخوام خودم انجام بدم بدون کارگر- چند ساعت در روز باید وقت بذارم؟
۱۰:۱۲:۱۴
اگه سیستم قفس باشه
حدود ۱ ساعت در روز بیشتر نیاز نیست
اون هم واسه ریختن دان و جمع کردن تخم مرغهاست
اگه روی بستر باشه حدود ۲ تا ۳ ساعت در روز کافیه
۱۰:۱۴:۴۴
faceابوالفضلکدوم سیستم به صرفه تره؟ هم از لحاظ اقتصادی هم بازده
۱۰:۱۵:۵۶
گه پول داشته باشین . سیستم قفس رو پیشنهاد می کنم . بدون شک ۱۰۰ برابر بهتره . بیماریتون کمتره . تسلط و آمارگیری بهتره . کار کمتری باید بکنید
گردوخاک که بزرگترین عامل بیماریه تو سیستم قفس خیلی کمه
۱۰:۱۶:۵۱
faceابوالفضلبرای ۱۰۰۰ تا مرغ چند تا قفس میخواد چقد هزینه اش میشه؟
ببخشید خیلی سوال میکنم
۱۰:۱۸:۵۸
قفس برای مرغها به صورت “سر مرغ ” یعنی تعداد مرغ محاسبه میشه . هر سر مرغ حدود ۷۰۰۰ تومن متوسطشه . ولی می تونید دست دوم بگیرید
قفس دست دوم هر سر مرغ رو میشه ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تومن بسته به مقدار کاری که کرده
میشه تهیه کرد
۱۰:۲۰:۳۸
faceابوالفضلسوال آخرم بپرسم
۱۰:۲۱:۰۸
بفرمایید !
۱۰:۲۱:۱۱
faceابوالفضلقیمت مرغ یا پولت ۶ ماهه چنده؟
۱۰:۲۱:۲۸
aحدود ۱۸۰۰۰ تومنه
ولی من پیشنهاد می کنم از فروردین ماه شروع کنین
مگر در صورتی که سالن هاتون آماده باشه . استاندارد باشه . و عایق
به خاطر اینکه تو زمستون نمیشه دمای سالن رو به راحتی ۲۲ درجه نگه داشت
۱۰:۲۳:۲۰
faceابوالفضلخیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
واقعا مفید بود برام
۱۰:۲۳:۳۲
account_boxmatin omidio,hia ld ;kl
خواهش می کنم
۱۰:۲۴:۱۱
faceابوالفضلموفق باشید
خدانگهدار
۱۰:۲۴:۲۵
a omidiهمچنین
خدا نگهدار
بازم به سایت ما بیاین . حتما مطالب مفید دیگه ای اضافه می کنیم
adminadminدی ۸, ۱۳۹۵ at ۹:۳۸ ق.ظ
با سلام دوست عزیز
ما خودمون فرمول دان رو می نویسیم و تولید می کنیم . هزینه پایین تری داره
ولی دانه های موجود در بازار هم اگه از شرکت معتبری تهیه کنین خیلی خوب جواب میده
سید محمدزکی خسروی جوسید محمدزکی خسروی جودی ۱۲, ۱۳۹۵ at ۴:۳۸ ق.ظ
سلام من هم مثل دیگران قصد چنین کاری را دارم ، راهنمایی لازم را مرحمت بفرمایید. ممنون۰۹۱۶۴***۵۲۵
ممیثمدی ۲۱, ۱۳۹۵ at ۷:۱۰ ق.ظ
باعرض سلام وتشکر از راهنمایی های مفیدتون
خاستم کار پرورش مرغ را ابتدا در حد خانگی انجام دهم در حد دویست جوجه و برای اینکار از دستگاه جوجه کشی استفاده کنم که نیازی به خرید جوجه نباشد اگر جوجه را خودم با دستگاه درست کنم مشکلی را برای من ایجاد نمیکند؟
وگر بخواهم جوجه ها را در یک ماهه اول یا نهایتا ۴۵روز به فروش برسانم برای من می صرفد خیییییلی ممنون از راهنمایی های مفیدتون
اگر امکان دارد جواب را به ایمیلم بفرستید
بازهم یه دنیا مممنون
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۱۰ ق.ظ
بهترین کار این است که از کم شروع کنید . از ۵۰ تا شروع کنید بهتر است . و بعد از یک دوره می توانید تعداد را بیشتر کنید .
اگر بخواهید خودتان دستگاه را درست کنید هم مشکلی نیست ولی به شرطی که مواردی که برای یک دستگاه لازمه رو رعایت کنید . انشاالهه آموزش درست کردن دستگاه جوجه کشی رو در سایت قرار خواهیم داد .
بله اگر به ۴۵ روزگی برسانید و بفروشید صرفه اقتصادی دارد .
جباردی ۲۲, ۱۳۹۵ at ۸:۳۱ ق.ظ
سلام خسته نباشید میخاستم بپرسم که کنار تولیدی تخم مرغ @جوجه هم پرورش بدیم وبفروشیم ضرر کی نداره جاهم برای فرورش جوجه هم دارم جوجه ها یی تبعی اگر جواب منو بدین ممنون میشم
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۷ ق.ظ
بله بسیار سود ده تر از فروش تخم مرغ است . به شرطی که بتوانید پروش بدهید . و با بهداشت و واکسیناسیون تلفات رو به حداقل برسونین .
اگر تخم مرغ رو ۵۰۰ تومن بفروشید ، می توانید همون رو تبدیل به جوجه کنید و ۱۵۰۰ تومن بفروشید . و اگر یک ماه پرورش بدید می تونید ۳۵۰۰ تومن بفروشید .
رضارضادی ۲۹, ۱۳۹۵ at ۶:۲۸ ق.ظ
سلام من یه پرورش دهنده مرغ بومی در استان بوشهر هستم تازه کارم رو شروع کردم و مرغام الان رسیدن به مرحله تخم گذاری من الان در رابطه با فروش دچار مشکل شدم خیلی کم استقبال میشه جدیدا یه چیزی مد شده بین مردم اینجا که دم به دم میپرسن مرغاتون دورگن یا محلی ما هر چه توضیح میدیم که روش بزرگ کردنشون سنتیه و دارو مصرف نکردن به گوش کسی نمیره اگه بتونین در رابطه با فروش و بازار فروش کمکم کنین ممنون میشم
adminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۴ ق.ظ
بازار پسندی در شهر های مختلف برای تخم مرغ محلی متفاوت هست . این مشکل شما در ابتدای کار برای همه وجود داره ولی راههای فروش رو می تونین خیلی سریع پیدا کنین .
من هم در ابتدا مشکل شما رو داشتم
شما می توانید در ابتدا برای مغازه دارها و سوپر مارکتها یک شانه تخم مرغ امانت بگذارید و بعد از اینکه مغازه دار آنها را فروخت هزینه را به شما پرداخت کند . در ادامه مطمئن باشید التماس شما را هم خواهد .
الان در فصل زمستان فروش تخم مرغ در بالاترین قیمت و بیشترین تقاضا را دارد
مهردادمهردادبهمن ۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۱۳ ق.ظ
با سلام مطالبتون فوق العاده بود واقعا دست مریضا
ی سوال داشتم . مرغ بومی جوجه باید خریداری بشه ؟
بعد از چند ماه مرغ پیر و بدرد نخور میشه؟
و اینکه از همون روز اول ایا تخم میزاره ؟
پر ریزی مرغ چه مدقع است ایا اونموقع دگ تخم نمیزاره؟
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۰ ق.ظ
برای خرید . اگر مبتدی هستید بهتره پولت یا جوجه سه ماهه خریداری کنید . چون پرورش اون خیلی نیاز به مهارت داره و مهمترین اون هم بهداشت سالن هست که موفقیت و شکست رو تعیین می کنه .
ولی اگر با پرورش آشنایی دارید بهتره یک روزه خریداری کنید تا بدونید چی پرورش دادید و از سلامت ، تغذیه و … اون اطمینان داشته باشید و تولید بالاتری هم خواهید داشت .
مرغها معمولا بعد از یک دوره تخمگذاری (یک سال ) تعداد تخمشون کم میشه و صرفه اقتصادی برای نگه داشتن ندارن . مگر اینکه اونها رو مجبور به پر ریزی کنید و پرریزی انجام بشه که یک دوره ۲ ماهه طول میکشه . در این مدت ۲ ماه تخمدانهای اونها دوباره بازسازی میشه و برای یک دوره یکساله دیگر آماده تخمگذاری می شن . بعد از پر ریزی اجباری که اصطلاحا تولک بردن می گویند . تخمها اندازه بزرگتری دارند و بازار پسند تر هستند .
تعداد تخم هم مقدار خیلی کم کاهش پیدا می کنه .
در دوماه پرریزی اجباری ، مرغ دیگر تخم نمیگذارد و درحال بازسازی تخمدان است .
adminadminبهمن ۲۳, ۱۳۹۵ at ۹:۰۷ ب.ظ
سلام
پر ریزی اجباری به این صورت است که ما با یه سری راهکار مرغ رو مجبور به پرریزی یا تولک رفتن می کینم
یه راهش استفاده از داروهاست و راه معمول تر اون کاهش غذای مرغ طبق برنامه و کاهش نور است . بعنوان مثال ۲ روز کامل غذا و آب رو قطع می کنیم و روز سوم ۷۵ درصد غذا رو بهش می دیم (غذا رو کامل نمی دیم ) ولی آب رو آزاد در اختیارش قرار می دیم . و روز بعد باز غذا و آب رو قطع می کنیم . و تا روز ۱۰ روز درمیان همینجور ادامه می دیم . تو این ۱۰ روز شدت نور رو کاهش می دیم .
( یعنی مثلا اگه تعداد لامپها ۳ تا باشه ، ۲ تا رو خاموش می کنیم و یکی رو روشن میکنیم ) و ساعت های اون رو هم کاهش می دیم و به ۸ ساعت در روز می رسونیم . (۱۶ ساعت خاموشی و ۸ ساعت روشنایی با شدت کم) تخمگذاری قطع میشه و مرغ شروع به رفتن تولک و پرریزی میشه و در فاصله یک ماه که تخم نمی گذارد و پرها ریخته و جایگزین می شود ، تخمدانها استراحت کافی کرده و دوباره احیا می شوند و برای تخمگذاری بعدی آماده می شوند .
انشاالله تا هفته آینده چند نوع برنامه کامل تولک بری احباری که تایید شده علمی باشند رو براتون می زارم
محمدجوادمحمدجوادبهمن ۱۰, ۱۳۹۵ at ۵:۱۸ ب.ظ
سلام
مطالبتون بسیار مفید بود
من میخوام تو همدان پرورش مرغ بومی انجام بدم
چندتا سوال داشتم:
جوجه چند روزه بخریم بهتره؟
از کجا بفهمیم که جوجه ها مرغ هستن یا خروس؟
قیمت جوجه که فرمودین ۱۷۰۰۰تومن چند روزه اس؟
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۵۲ ق.ظ
سعی کنید اگر مبتدی هستید تعداد کم بخرید و با تعداد کم شروع کنید .
باز اگر مبتدی هستید جوجه سه ماه به بالا بخرید .
برای تشخیص جوجه مرغ از خروس در یک روزگی روشهای مختلفی هست .
پرورش مرغ بومی . تشخیص جوجه مرغ از خروس
یوسف قلیلویوسف قلیلوبهمن ۱۱, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۴ ق.ظ
با سلام و خسته نباشید من تجربه ای تو کار پرورش مرغ ندارم ولی میخام شروع کنم لطفا راهنماییم کنین که با چه تعداد شروع کنم
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۴۱ ق.ظ
بله می تونید به عمده فروشیها بفروشید . در شهر های مختلف متفاوت است . ولی به راحتی می توانید مرکز عمده فروشیها رو پیدا کنید . مغازه دارها از عمده فروشیها کلیه اجناسشون رو خریداری می کنند .
علیبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۱ ق.ظ
من می خواهم مرغ بومی پرورش دهم ول در چند چیز گیر کرده ام
۱-مرغ های بومی در یکروزگی چه واکسن های نیاز دارند
۲-برای پرورش حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرغ بومی چند خروس باید وجود داشته باشد
adminadminبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۳:۲۸ ب.ظ
۱ – مرغ بومی در یک روزگی واکسنی احتیاج ندارد و در ۷ روزگی باید واکسن مورد نیاز زده شود .بسته به شهر محل سکونت و بیماریهای منطقه واکسیناسیون فرق می کند .
ولی واکسن برونشیت و نیوکاسل رو حتما باید بزنید . که هم بصورت اشامیدنی میشه و هم بصورت تزریقی . که تزریقی ایمینی بهتری ایجاد می کنه .
۲- در صورتی که بخواهید فقط برای تخمگذاری و فروش تخم پرورش بدهید ، نیازی به خروس نیست . ولی اگر برای جوجه کشی بخواهید ، به ازای هر ۱۰ مرغ ، یک خروس نیاز است .
thqg tvihndthqg tvihndبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۲ ق.ظ
من می خواهم مرغ بومی پرورش دهم ول در چند چیز گیر کرده ام
۱-مرغ های بومی در یکروزگی چه واکسن های نیاز دارند
۲-برای پرورش حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرغ بومی چند خروس باید وجود داشته باشد
R.Pبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۷:۰۸ ب.ظ
سلام.ضمن خسته نباشید بشما من مطالب رو خوندم برام جالب اومد. من یه مهندس بیکارهستم یه زمینی تو روستا داریم بدون امکانات اب وبرق و گاز البته میشه برق اورد میخواستم بدونم میشه اب رو با اوردن ماشین تامین کرد و سیتم گرمایش هم نداشته باشیم به پرورش مرغ محلی بپردازیم واگه میتونیم؛ برا ساخت مکان به مرغا با بلوک یه سیلو بزنیم مشکلی نداره؛ ودر فصل بهار در زمین علوفه بکاریم تا مرغا ازش استفاده بکنن بنظرتون خوبه . برای تهویه ۱۰۰۰مرغ چه امکاناتی نیاز داریم
adminadminبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۹:۲۷ ب.ظ
سلام
برق از همشون مهمتره
الان خیلی از مرغداریهای بزرگ آب رو با تانکر منتقل می کنن به مرغداری . می خرند . ولی هزینه زیادی داره . برای شستشو و ضدعفونی به آب زیادی نیاز هست .
سیستم گرمایش نمیشه نداشته باشید . حتما باید زمستون بخاری روشن کنید . میشه با نفت یا گازوئیل اونجا رو گرم کنید . اگه دما زیر ۲۲ درجه باشه تولید تخم مرغ به شدت افت می کنه . و حتی متوقف میشه . بنابر این بدون سیستم گرمایش امکان نداره .
برا ساخت سوله ، حتما و حتما وحتما . سه بار تکرار کردم که اهمیتش رو بهتون گفته باشم . اونجا رو عایق بندی حرارت کنید . سقف رو دوبرابر عایق کنید . با پشم شیشه نمیتونید خوب عایق کنید .
با یونولیت یا فوم فشرده حتما عایق کنید . هزینش هر چقدر باشه ارزش داره . ما یه دوره می خواستیم عایق کنیم هزینش ۲ میلیون میشد و نکردیم و بیشتر از ۲ میلیون اضافه تر پول سیستم گرمایش کردیم و باز هم نتونستیم دما رو تنظیم کنیم . سال بعد که عایق کردیم هزینه گرمایش یک پنجم شد .
برای تهویه هم باید از فن استفاده کنید .
تو بهر هم میتونین از علوفه استفاده کنین . ولی منحصرا نمیشه علوفه داد و باید از جیره غذایی بالانس شده استفاده کنین و ۱۵ درصد هم علوفه جایگزین.
سلام
شما فرمایش میکنید که مبتدی هستید با تعداد کم شروع کنید
منم کاملا موافق شما هستم ولی بنده چند روز قبل به جهاد و نظام مهندسی مراجعه کردم اونا میگفتن که مجوز کمتر از ۵۰۰۰تایی نمیدن
در ضمن زمینی که معرفی میشه باید حتما مجوز چاه داشته باشه که همچین زمینی خیلی نادره و قیمت بالایی داره
میخواستم بدونم اخذ مجوز الزامیه چون شرایطشون واسه تولید کننده خیلی مساعد نیست
سلام
بله شاید هم بیشتر سرمایه لازم داشته باشید .
ولی باید با کم شروع کنید با ۱۰۰ تا شروع کنید . خیلی کار خطرناکیه که با تعداد بالا شروع کنید . برای مبتدی ها با ۵۰ تا ۱۰۰ تا مناسبه . سال دوم می تونید تعداد رو افزایش بدید .
من میخوام ۱۰۰۰قطعه خروس پرورش بدم بنا به توصیه های شما از ۱۰۰ تا شروع کردم ولی بعضی از جوجه ها چشماشون ضیعفه و دونه رو نمی بینن گفتم قبل اینکه به دامپشکی برم از شما بپرسم
adminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۹ ب.ظ
واقعا کار خوبی کردید که از کم شروع کردید . اگر روزهای اول پرورش ، از لامپ برای گرما استفاده کرده باشید معمولا این مورد پیش میاد و درمانی نداره و کم کم نور زدگی به فاصله چند ماه کم کم برطرف میشه . البته نه بصورت کامل
در غیر این صورت به دامپزشک مراجعه کنید .
پیشنها من اینه که برای گرما اگر می خواهید از لامپ استفاده کنین ، از لامپ مادون قرمز استفاده کنید .
adminadminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۱ ب.ظ
بله حساب شما درست است ، ۱۱۰ کیلو مصرف دان دارند . و اگر ۵۰ درصد تولید داشته باشید . می شود روزی ۵۰۰ تخم . و قیمت هر تخم را میانگین ۳۵۰ تومان درنظر بگیرید می شود ۱۷۵۰۰۰ تومان
اگر دان را کیلویی ۱۳۰۰ تومان در نظر بگیریم روزانه ۱۴۳۰۰۰ تومان هزینه خوراک می شود
۱۷۵۰۰۰-۱۴۳۰۰۰=۳۲۰۰۰ تومان روزانه و ماهیانه حدود ۹۶۰۰۰۰ تومان
البته اگر خودتان مستقیما به بازار عرضه کنید می توانید ۴۵۰ تومان هر تخم مرغ را بفروشید و آنوقت ۵۰۰*۴۵۰=۸۲۰۰۰ روزانه و ماهیانه ۲۴۶۰۰۰۰ می شود .
البته بعد از یک سال می توانید مرغهای پیر را به قیمت هر قطعه ۱۳۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ تومان بفروشید .
سود خالص یک سال = ۲۴۶۰۰۰۰*۱۲=۲۹۵۰۰۰۰۰
و اگر ضرر مرغهای پیر را ۴ میلون تومان در نظر بگیریم
حدود ۲۵۵۰۰۰۰۰ سالیانه
هزینه های جانبی + دارو + واکسن + تلفات رو هم ۱۵۰۰۰۰۰ در نظر بگیریم ، ماهیانه ۲ میلیون تومان درآمد داشتید .
البته می توانید از مواد جایگزین هم در تغذیع استفاده کنین تا هزینه ها را کاهش دهید .
علیبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۵:۱۵ ب.ظ
با سلام و عرض ادب خدمت شما که بدون منت اطلاعات ارزشمندتون رو در اختیار بقبه میزارید.
میخواستم بپرسم مرغداریِ بومی هم مجوز میخاد؟ چون ما شنیده بودیم اگه توی روستا باشه مجوز نمیخاد. و تقریبا ۱۰۰۰ تا مرغ داشتیم که مریض شدن و خودمون دامپزشکی رو در جریان گذاشتیم.بعد از نمونه برداری گفتن آنفولانزای مرغی ندارن ولی چون مجوز ندارید باید همه رو بدید کشتارگاه یا معدوم کنید. البته ما هم زرنگی کردیم همه رو رد کردیم زیر قیمت با کمی ضرر.
حالا موندیم که بالاخره مجوز میخاد یا نه و چطوری مبشه گرفت.
البته اوناگفتن که مجوز میخاد
علی باقریبهمن ۲۵, ۱۳۹۵ at ۳:۳۷ ب.ظ
سلام من بچه ی روستا هستم و تقریبا اطلاعات مرغ بومی را دارم.
بنده میخوام با دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک جوجه کشی کنم و تخم رو هم از هم محلیهام تهیه میکنم.
ایا این کار من به صلاح میباشد؟ و مشکلی برا جوجه های به عمل امده ایجاد نمیشود؟
و محل پرورش را هم یکی از طویله های گوسفندان انتخاب کردم ایا مشکل ساز نمیشود برام برای پرورش انها برای تخم گزاری؟
برای چهارصد تا تخم ک انشاا… به جوجه تبدیل بشن و تا مراحل بلوغ و تخم گزاری چقدر هزینه دارد؟
میتونم این شغل رو یک شغل دائم در نظر بگیرم یا برا اشد کنکور بدم و ادامه تحصیل؟
جوجه کشی بسیار هم خوب است . ولی ایا به جوجه کشی هم اشراف دارید ؟
کار بسیار حساس است . انشااله پکیج وجوجه کشی رو هم در سایت قرار می دیم .
آیا دستگاه رو هم خریداری کردید ؟؟ اگر نخریده اید کمی دست نگه دارید تا در آموزشی برای شما نحوه خرید یا اینکه ساخت دستگاه جوجه کشی تمام اتومات رو اموزش بدیم . بعد تصمیم به خرید بگیرید .
محل نگهداری جوجه ها باید کاملا بهداشتی باشد . در طویله گوسفندان به هیچ وجه توصیه نمی شود .
شما هزینه های تخم مرغ + خوراک + دارو + واکسن رو در نظر بگیرید .
هر جوجه تا تخم گذاری حدود ۹ کیلو غذا نیاز دارند . که هر کیلو حدود ۱۳۰۰ تومان در نظر بگیرید .
دارو و مولتی ویتامین هم بسته به اینکه بیماری باشد یا نه متفاوت است . ولی حدود ۱۰۰ هزار تومان برای ۴۰۰ تا در نظر بگیرید .
برای واکسن هم می توانید برای هر قطعه ۱۰۰۰ تومان در نظر بگیرید .
برای شغل هم می تونید روش حساب کنید ولی تعداد رو باید افزایش بدید تا صرفه اقتصادی داشته باشد .
در هر صورت ۴۰۰ تا برای شروع خیلی زیاد است . پیشنهاد می کنم از ۱۰۰ تا یا ۸۰ تا شروع کنید .
سالاریسالاریبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۵:۴۴ ب.ظ
سلام
واقعا عالی می نویسین . هیچ سایتی مثل سایت شما ندیدم . دست مریضات
من یه دستگاه جوجه کشی کره ای خریدم و چند بار جوجه کشی کردم . اوایل خیلی خوب جوجه باز می کرد اما الان نصف جوجه ها بیشتر باز نمیشن . بیشتر جوجه ها داخل تخم مرغ مرده اند علت چیست ؟ دستگاه ایراد پیدا کرده یا تخم مرغها مشکل دارند .
adminadminبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۸:۴۴ ب.ظ
سلام دوست عزیز
خوشحالم که از مطالب سایت خوشتون اومده
ایراد تمام دستگاههاست .
ببینید اوایل دستگاه عاری از میکروب و باکتری هست . زمانی که جوجه ها داخل دستگاه باز می شن ، خون مرده ، جوجه های مرده ، باقیمانده کیسه زده و بند ناف ، پوست تخم مرغ و … به همراه محیط مساعد برای رشد میکروبها ( گرمای داخل دستگاه و رطوبت بالای داخل دستگاه جوجه کشی) باعث میشه راندمان دستگاه بیاد پایین .
احتمالا اون نصف جوجه هایی هم که باز شدند ، تا یه هفته بیشتر زنده نمی مونند
راه حل اینه که = دستگاه رو کاملا استرلیزه کنین . اول : اونو با آب فراوان و مواد شوینده بشویید و دوم اینکه : قبل از گذاشتن تخمها ، داخل دستگاه رو با آجر دودزا دود بدید .
اگر آلودگی های داخل دستگاه رو نشویید ، دود دادن هیچ فایده ای ندارد .
ایراد دستگاه ها اینه که به خاطر وجود فن و المنت ها ، موتور جوجه گردان ، سیم های داخل اون و قطعات الکترونیک نمیشه اونها رو به خوبی شستشو داد .
اگر هم شستشو بدید ممکنه بعضی قطعات اون بسوزه یا از کار بیوفته
تو قسمت جوجه کشی یه سری راهکار برای شستشوی دستگاه ارائه می دیم .
یه چیزی رو بهتون بگم
در دستگاه جوجه کشی و اصولا جوجه کشی ، هدف این است =
بیشترین تعداد جوجه و سالمترین جوجه ها رو تولید کنیم
اگه دستگاه نخریدین ، دست نگه دارین تا مطالبی در مورد خرید دستگاه بهتون بگم یا آموزش ساخت دستگاه تمام اتومات رو براتون بزارم . مطمئن باشید ارزشش رو داره
محمدمحمداسفند ۲۵, ۱۳۹۵ at ۷:۱۷ ق.ظ
سلام. ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار مون قرار میدی. من میخوام در زمینی به اندازه ۲۰۰۰متر که حصار کشی شده مرغ محلی پرورش بدم. یه خانه و حدود ۱۷۰ درخت هم تو باغ هست . میخوام مرخها ازاد باشن. ایا میتونم از این روش درامد داشته باشم . لطفا راهنمایی کنیید
adminadminاسفند ۲۷, ۱۳۹۵ at ۷:۱۸ ق.ظ
اگه بخواین درآمد کسب کنین . اول باید تجربه کسب کنین . اگه تجربه دارین میریم مرحله بعد
مرحله بعد اینه که در فضای آزاد نمیشه از تمام ظرفیت مرغها استفاده کرد و تقریبا توجیه نداره و باید سالن هم داشته باشین
بله شما که امکانات زمین رو دارین ، میتونین از این راه دراند کسب کنین
پیشنهاد می کنم یه سالن بزنین
برای ساخت سالن من این لینک رو پیشنهاد می کنم ببینین
کامی از لرستانکامی از لرستانبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۷:۲۴ ب.ظ
خسته نباشید
بنظرتون اگه برا پرورش مرغ خانگی از یونجه استفاده بشه یعنی مزرعه یونجه پایین دست سالن باشه میتونه مفید باشه براشون؟
adminadminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۸:۵۵ ب.ظ
سلام
بسیار هم عالیه می تونین از یونجه بعنوان جایگزین جیره تا حدودی استفاده کنین . البته ۱۰ تا ۱۵ درصد جیره . مثلا روزانه ۹۰ گرم جیره + ۲۰ گرم یونجه یا یونجه بصورت آزاد در اختیارشون قرار بدید .
حمزهحمزهبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۸:۴۱ ب.ظ
سلام من هیچ اطلاعاتیس درباره این کار ندارم ولی میخوام پرورش ۱۰۰۰عددی رو با مشاوره شروع کنم میخوام بدونم هزینهاولیه تجهیزات و دان و خرید مرغ برای ۱۰۰۰عدد چقدر می شود. ۰۹۱۱۸۴**۹۶۰
adminadminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۹:۱۶ ب.ظ
سلام
تحت هیچ عنوان در زمانی که اطلاعات ندارین با این تعداد شروع نکنین . پیشنهاد من به شما ۱۰۰ عدد است .
شما هنوز با بیماریها آشنا نیستید .
با خرید دان و اینکه دان رو از کجا تهیه کنین که بهترین و کیفیت و کمترین قیمت رو داشته باشه آشنایی ندارین
با مدیریت صحیح آشنا نیستید .
حتی من به مهندسان دامپروری هم که واحد های دانشگاهی طیور رو گذروندند پیشنهاد می کنم با ۱۰۰ تا شروع کنن
از همه مهمتر با بازار فروش هم آشنا نیستید .
توضیح : زمانی که من شروع به کار کردم دان رو با قیمت بالاتری تهیه می کردم . هر کیلو ۲۰۰ تومن گرون تر می خریدم . بعد کم کم قیمت دان رو که می خریدم متعادل شد و کیفیت هم بهتر شد . الان خودم جیره رو تهیه می کنم و با ۲۵۰ تومن ارزون تر از بازار و کیفیتی ۱۰۰ برابر بهتر آنالیزش رو می دونم چیه . تفاوتش خیلی میشه درسته ؟
خارج از موضوع : دانی که از بیرون تهیه می کنین ممکنه مواد اولیه کهنه و کپک زده داشته باشه . مثلا ذرت مونده یا سویای مال ۲ سال قبل . اولا مواد غذایی اون از بین رفته و دیگه نمیشه روی انرژی و پروتئین و یتامین و مواد معدنی اون حساب کرد و ثانیا ممکنه کپک زده باشه و افت تولید و بیماری رو در پی داشته باشه . من اینها رو ابتدا نمی دونستم ولی الان می دونم . چون با کم شروع کرده بودم مشکل جدی برام ایجاد نکرد .
زمانی که من تازه شروع به کار کردم با اینکه کارشناسی طیور داشتم ولی کار عملی کم انجام داده بودم . بنابر این مشکلات زیادی برخوردم که اگه تعداد زیاد بود ، ضرر زیادی کرده بودم و الان دیگه ادامه نمی دادم . الان تجربه و علم رو با هم دارم .
زمانی که تازه شروع به کار کرده بودم تخم مرغ رو به دلال می فروختم و سود کمی نصیب من می شد . همه می دونن که به دلال نباید فروخت . من هم می دونستم ولی اوایل کار نمی تونین مشتری برای تعداد زیادی تخم مرغ پیدا کنین . کم کم که مشتری تون زیاد میشه ، مرغها و تولید رو هم افزایش بدید .
خدا میدونه نمی خوام شما ضرر کنین به همین خاطر می گم با کم شروع کنین .
اگه با تعداد بالا ضرر کنین : یه سال عمرتون رفته + پولتون رفته + امید به کار رو از دست دادین . کاری که روش درآمد خوب حساب کردین رو از دست می دین و خیلی حس بدی داره . تجربه زیادی بدست میارین ولی پولی ندارین تا از تجربه خودتون استفاده کنین .
با کم هم شروع کنین همون تجربه رو بدست میارین + چون کمه سر و ته کار رو میتونین بهتر جمع کنین . قول شرف میدم پشیمون نشید .
کسانی که دارن میگن و مشاوره میدن ۱۰۰۰ تا مرغ فلان قدر سود داره و ۲۰۰۰ تا فلان قدر ، فقط بدونین می خوان مرغاشونو به شما بفروشن + قفس بفروشن + … و بس
محمدمحمدبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۱۰:۳۹ ب.ظ
با سلام از توضیحات شما متشکرم جزاکم الله خیراً. از آنجاییکه در احادیث داریم زکات العلم نشره و همچنین روایت داریم که زکات موجب فزونی مال میشود مطمئناًجنابعالی بعلت نشر تجربه وعلم خود از برکت بهرمند خواهید شد وبنده به سهم خود به مصداق حدیث شریف ” من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق ” از جنابعالی تشکر می نمایم . در ضمن بنده هم میتوانم اگر سوالی در باره پرورش قارچ دکمه ای داشتیددر حد بضاعتم پاسخگو باشم والسلام موفق وموید باشید
مرادمرادبهمن ۲۹, ۱۳۹۵ at ۵:۳۹ ب.ظ
سلام من یه محوطه ۱۰۰۰ متری ۳۰۰ متر سرپوشیده دارم وعلاقه فراوانی به این کار دارم ولی تجربه ندارم لطفا چکار کنم واسه شروع
adminadminبهمن ۲۹, ۱۳۹۵ at ۶:۰۲ ب.ظ
سلام
سرمایه چه مقدار دارید ؟؟
تصمیم بگیرید که با چند قطعه می خواهید شروع کنید . پیشنهاد من کمترین مقدار یعنی ۱۰۰ قطعه است .
قسمتی از سالن سرپوشیده رو درست و حسابی عایق بندی کنین (برای ۱۰۰ قطعه حدود ۲۰ متر ) در ارتفاع ۲٫۵ متر
مقداری آبخوری و دانخوری و فن تهویه و … تهیه کنین یا خودتان درست کنین و شروع بکار کنین . تجربه کسب کنین و بعد با تعداد زیاد شروع به تولید کنید .
حداکثر ۲۰۰۰ قطعه می تونین تو ۳۰۰ متر پرورش بدید .
شعله مصنفیشعله مصنفیبهمن ۳۰, ۱۳۹۵ at ۶:۵۵ ب.ظ
باعرض سلام و خسته نباشید . بنده بسیار علاقه مند به پرورش مرغ تخم گذار هستم و دارای ۲۰۰۰متر زمین با اطراف فنس کشیده و ۳۰۰ متر فضای سرپوشیده در استان کردستان شهرستان مریوان در یک مکان بسیار خوش آب و هوا و جنگلی دارای آب ،برق هسم چند مورد سوال به ترتیب زیر دارم و سپاس گذارم اگر جواب سوالاتم را بدهید .
۱-شما خرید مرغ را با کدام روش تایید میکنید : از جاهای مختلف روستایی یا خرید یک نژاد مرغ شش یا هفت ماهه از یک مرکز معتبر ( چون بنده شرایط خرید جوجه و صبر شش ماهه رشد را ندارم )
۲- آیا خرید دان مرغ به صورت آماده به صرفه هست ؟ اگر به صورت دستی دان را درست کنیم شامل چه چیزهایست به زبان ساده نه لیست موجود در جیره بندی
۳-قیمت خرید هر مرغ هفت ماهه یا شش ماهه نژاد عالی( سالانه ۲۸۰ تا ۳۰۰ تخم مرغ ) برای تخمگذاری چقدر است ؟
۴-من کل سرمایه موجودم شش میلیون تومان است و میخاهم با ۲۰۰ قطعه مرغ شروع کنم نظر شما چیست؟ برای هه ر چند مرغ یک خروس لازم است؟( آب خوری و دان خوری و جای تخمگذاری و استراحتشان رابا ساده ترین وسایل با کمترین هزینه خودم میتوانم درست کنم)
❶ – خرید مرغ از مکانهای مختلف اصلا تایید نمی شود به چند دلیل
اول اینکه مرغعای هم سن نمی توانید پیدا کنید . گله با سن متفاوت مشکلات زیادی بوجود می آید .
دوم اینکه اگر یکی از این مرغها آلوده باشد کل گله شما را بیمار می کند .
سوم اینکه شما نمی دانید که کدام واکسن خورده و کدام نخورده است .
بنابراین بهتر است از جای معتبر خریداری کنید و اگر واکسیناسون انجام نشده بود ، همه آنها را با هم واکسینه کنید .
❷ – اگه بتونید خودتون دان رو تهیه کنین خیلی بهتره و ارزون تر در میاد .
من از این جمله “” شامل چه چیزهایست به زبان ساده نه لیست موجود در جیره بندی “”منظورتون رومتوجه نشدم
ولی چیزهایی که باید تامین کنین شامل ۵ مورد هست
① – پروتئین ها : مواد تامین کننده پروتئین : مهمترین و پرمصرف ترین اونها کنجاله سویا هست . پودر گوشت ، پودر ماهی ، کنجاله آفتابگردان ، کنجاله تخم پنبه یا بطور کل انواع کنجاله ها
② – انرژی : مواد تامین کننده انرژی جیره ، مهمترین اونها ذرت هست . غلات ، و مشتقات غلات مثل نان خشک ، ضایعات کارخانجات کیک و کلوچه ، ضایعات کارخانجات ماکارونی و … . روغن های گیاهی و حیوانی
③ – ویتامین ها : مواد تامین کننده آنها بصورت مکمل در بازار هست و می توانید برای تامین ویتامین ها از این مکمل ها بنا به دستور شرکت سازنده استفاده کنید
④ – مواد معدنی که مهمترین اونها کلسیم و فسفر هست . مانند ویتامین ها بصورت مکمل معدنی در بازار هست .
⑤ – آب
نمونه چند جیره غذایی در این لینک موجوده ببینین
❸ – نژاد عالی با تولید ۲۸۰ تا ۳۰۰ تخم در سال در مرغ بومی نداریم و فقط در نژادهای مرغ وارداتی رنگی وجود دارد . که اصلا توصیه نمیشه و برای فروش تخم اون به مشکل برخواهید خورد . در بازار دو نوع تخم مرغ قهوه ای وجود دارد . اول تخم مرغ رنگی که مال نژادهای وارداتی هست و رنگ تخم مرغ قهوه ای کم رنگ و خیلی متمایل به سفید هست و همه مغازه دارها و عمده فروشها می دونن که محلی نیست . توصیه می کنم اصلاسمتش نرید . حتی تخم مرغ سفید بهتر از اون هست .
ولی اگر قیمت می خواهید ، قیمت در بازار متفاوت هست و حدود ۱۸ تا ۲۲ هزار تومان
قیمت مرغ بومی هم در بازار حدود ۱۸ تومان هست
❹ – با سرمایه ۶ میلیون بهتره با ۱۰۰ قطعه شروع کنین . تجربه کسب کنین و خودتون جوجه کشی رو انجام بدین تا هم ارزون تر براتون دربیاد و هم تجربه جوجه کشی و پرورش جوجه رو هم آشنا بشین
ساسانساساناسفند ۱, ۱۳۹۵ at ۹:۳۵ ق.ظ
با سلام و خسته نباشید وتشکر از بسایت بسیار مفیدتون. بنده چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
۱- آیا خرید نیمچه سه تا چهار ماهه مرغ بومی بصرفه تر است یا خرید مرغ بومی شش تا هفت ماهه ؟ چرا ؟
۲- قیمت نیمچه سه ماهه چقدر است ؟ و از کجا باید در تعداد صد تا دویست عدد نیمچه بومی هم سن پیدا کرد ؟ ایا شما خودتان برای فروش دارید یا میتوانید مراکز معتبر را به ما معرفی کنید ؟
۳- هزینه ی تمام شده برای درست کردن یک کیلو گرم دان به روش دست ساز خانگی با پنج موردی که در سوال خانم شعله اشاره کردید چقدر است ؟ آیا تفاوت بسیاری با دان آماده از لحاظ قیمت دارد ؟
بسیار متشکرم ایشالا همیشه کارو درآمدتون خوب و پر برکت باشه
سلام
تشکر از لطفتون
❶ – نیمچه سه تا ۴ ماهه بهتر است خریداری کنید . به خاطر اینکه مرغ بالغ (۶ تا ۷ ماهه) که از بیرون تهیه کنید ممکن است با جیره فقیر تغذیه شده باشد و در دوران تولید با مشکل مواجه شوید .
از جیره هایی با قیمت ۶۰۰ تومن برای تغذیه استفاده می کنن تا براشون بصرفه . مثلا از ضایعات نون ، سبوس کندم و برنج ، پودر جوجه (کیلویی ۳۷۰ تومن) و …
در حال حاضر یکی از آنهایی که به او مشاوره می دهم ۲۰۰ مرغ بالغ ۶ ماهه خریداری کرده است . در ابتدای تولید هستند و باید بیشتر از ۷۰ درصد تولید داشته باشند (پیک تولید) . ولی در حال حاضر که در پیک تولید هستند ۴۰ درصد تولید دارند . ۲۰۰ عدد مرغ روزی ۸۰ تا تخم می گذارند .
توضیح : اوایل تخمگذاری ۷۰ درصد تخمگذاری دارن بعد کم کم تولید میاد پایین تا برسه به ۳۰ درصد . اون موقع باید ببریم تو پر ریزی اجباری یا تولک
❷ – قیمت نیمچه سه ماهه حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان است .
شما می توانید به مراکز جهاد شهرتان مراجعه نموده و اصطلاحا جوجه جهادی تهیه کنید .
جوجه های جهادی تولید متوسطی دارند ولی از نظر اطمینان کاملا می توانید مطمئن باشید که جوجه یا نیمچه سالم و واکسن خورده تحویل می گیرید .
متاسفانه ما در حال حاضر استراتژی برای فروش نیمچه نداریم . انشاالله از سال آینده اسفند ماه برای فروش عرضه خواهیم کرد .
در حال حاضر تولیداتمان را برای خودمان و جاهایی که قرارداد بستیم ارائه می کنیم .
❸ – هزینه تمام شده برای هر کیلو برای شما ۱۲۵۰ تومان بسته به مواد اولیه شهرتان و نوع جیره نویسی شما دارد .
هزینه ها در تولید بالا خیلی ارزانتر در می آید .
مثلا در خرید تناژ می توانید ذرت را ۱۰۰ تومان ارزانتر تهیه کنید .
و در خرید بصورت یک تریلی ۳۰ تن ، قیمت ۲۰۰ تومان ارزونتر تهیه کنید .
ولی در مقدار کم خیلی تفاوتی نخواهد کرد .
البته یه چیزی رو هم بگم که شما در طول یک سال برای ۱۰۰ عدد مرغ حدود ۴ تن دان مصرف خواهید داشت .
هر کیلو ۱۰۰ تومن هم پایین بیاد میشه ۴۰۰ هزار تومان کاهش هزینه .
حالا اگه ۱۰۰۰ قطعه مرغ داشته باشید میشه ۴ میلیون تومان .
تصور کنین برای مرغداریهای صنعتی با تعداد ۳۰ یا ۴۰ هزار تا ، چقدر هزینه ها کم میشه .
همچنین اگر جیره نویسی بلد باشید می توانید بعضی از مواد را جایگزین مواد دیگر کنید تا ارزانتر شود .
مثلا به جای کنجاله سویا کیلویی ۱۶۰۰ تومان می توانید مقداری کنجاله آفتابگردان کیلویی ۸۰۰ تومان جایگزین کنید .
یا اینکه از کنجاله تخم پنبه با قیمت ۱۰۰۰ تومان جایگزین کنید .
و یا از پودر گوشت کیلویی ۷۰۰ تومان استفاده کنید . در مقدار تناژ بالا قیمت هر کیلو پودر گوشت را می توانید ۴۰۰ تومان تهیه کنید .
یا از کنجاله کنجد با قیمت ۱۰۰۰ تومان .
کنجاله = تفاله حاصل از روغن گیری را کنجاله می گویند .
الان مغازه هایی در سطح شهر ها هستند که روغن کنجد را در حضور مشتری می گیرند .
تفاله آن را می توانید کیلویی ۱۰۰۰ تومان خریداری کنید و جایگزین کنجاله سویا کنید .
البته اینها محدودیت استفاده دارند . مثلا پودر گوشت را بیشتر از ۱۰ درصد نباید استفاده کرد .
البته هنر جیره نویسی اینجاست که بتوانید از مواد جایگزین مانند پودر کیک و کلوچه یا ضایعات کارخانجات ماکارونی و … به جای ذرت و … استفاده کنید تا هزینه ها بشدت تغییر کنه
اینجاست که مرغداری صرفه اقتصادی بیشتری پیدا خواهد کرد .
البته با همین جیره های آماده بازار هم می توانید سود خوبی کسب کنید .
محمدصادقمحمدصادقاسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۵:۱۱ ق.ظ
سلام
یه سوال دارم که به موضوع بی ربطه
ولی هرجا میپرسم کسی جواب نمیده
لطفا اگه اطلاعات دارین جواب بدین
من یه زمین کشاورزی دیم تو ایلام دارم که حدودا دو هکتاره.
یه رودخونه بی اب کنار زمینم هست که زمستون بعد از بارش باران، آب رودخونه هم جاری میشه.
من به این فکر افتادم که یه استخر ذخیره اب کشاورزی در ابعاد ده متر در ده متر در عمق چهار متر بسازم و آب رودخونه رو تو فصل زمستون به این استخرم هدایت کنم تا استخر پر بشه و فصل تابستون که زمان بی ابیه از اب استخر برای زمینم استفاده کنم. این رو هم بگم که رودخونه بعد از هر بارندگی اب داخلش سرازیر میشه و اونقدر زیاد هست که راحت بتونم استخرم رو باهاش پر کنم.
میخواستم ببینم کلا این کار شدنی هست؟
کسی قبلا این کارو انجام داده؟
ساسانساساناسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۴:۲۱ ب.ظ
سلام و خسته نباشید .سپاس گذارم از دادن جوابهای دقیق و درست راهنمایی کردن هاتون . من یه سوال داشتم
در پرورش مر غ بومی چراگر که با استفاده از چرا ۳۵ الی۴۵ درصد غذای خود را تامین میکند برای ۶۵الی ۵۵درصد باقیمانده دان دهی را چگونه انجام دهیم چه ند بار در روز یا هه ر چند ساعت یک بار ؟ آیا استفاده از پسماند غذا یا سبزیجات باید در ساعات مشخصی از روز به مرغ داده شود ؟
خیلی ممنون و سپاس گذارم
adminadminاسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۶:۲۸ ب.ظ
سلام
برای تولید بیشتر توصیه می شود که دان را بصورت آزاد در تمام شبانه روز در دسترس مرغها قرار دهید .
اما شما می توانید غذای مرغها را با توجه به ۱۱۰ گرم در روز در طی سه وعده صبح ، ظهر و عصر در اختیار آنها قرار دهید .
یا در صورتی که وقت کافی ندارید می توانید صبح و بعد از ظهر در اختیار آنها قرار دهید .
در صورتی که بتوانید پسماند را با دان مخلوط کنید خیلی بهتر است . ولی در صورتی که نتوانید مخلوط کنید ، بهتر است بعد از هر وعده غذایی در اختیار مرغها قرار دهید .
در کل مرغ بومی نسبت به مرغ صنعتی خیلی حساس به وعده های غذایی و چگونگی غذادهی ندارد .
ولی موردی که باید در نظر داشته باشید این است که :
هر تغییری در جیره غذایی باید به تدریج و در طی ۳ تا ۴ روز انجام بشود تا مشکلات گوارشی ایجاد نشود
adminadminاسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۵۷ ق.ظ
سلام عزیز
بله اگه مرغدار صنعتی هستین می تونین با تعداد زیاد هم شروع کنین .
اگه مشکل سرمایه ندارین
اگه مشکل سالن استاندارد ندارین
اگه مشکل فروش تخم مرغ رو ندارین
بهترین کار اینه که با همین تعداد شروع کنین
مرغداری بومی رو اگه به روش صنعتی انجام بدین خیلی بازدهیش بالاتر میره
البته مرغ تخمگذار صنعتی نه مرغ گوشتی
چون کاملا متفاوته
adminadminاسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۸:۴۸ ب.ظ
سلام دوست عزیز
مرغ گوشتی اصلا توجیه اقتصادی نداره و نوسانات قیمتی در بازار باعث میشه مرغدار ضرر و زیان کنه
با این همه تبلیغات منفی هم که دارن علیه مرغ گوشتی می کنن که مثلا آنتی بیوتیک داره و نخورین که ضرر داره . و آی ملت مرغ های گوشتی الان هورمون دارن و … روز به روز بازار اون بد تر هم میشه
الان دنیا داره به سمت محصولات ارگانیک و بدون آنتی بیوتیک میره . و مرغ بومی میتونه گزینه بسیار خوبی باشه . الان دیگه همه مطمئن هستند که مرغ بومی هورمون نمی خوره و حاضرند گوشتش رو بیشتر هم پول بدند .
و همچنین تخم مرغ حاصل از مرغ بومی بدلیل رنگ پوسته و همچنین طعم و مزه اون و همچنین عاری بودن از هورمون و آنتی بیوتیک مثل گوشت مرغ بومی طرفدار بیشتری داره .
دوست عزیز اگه از من می شنوید تعداد ۲۰۰ عدد مرغ بومی (یا نیمچه ۳ ماهه) تهیه کنین و خودتون جوجه کشی کنین و تعداد رو به هرچند تا که میخواین برسونین . تا هزینه شما بسیار بیاد پایین
در مورد جوجه کشی هم داریم مطالب رو آماده می کنیم که مطالب فوق العاده ای هستند .
در مورد دستگاه جوجه کشی هم یه سری مطالب می گیم که بهتره کمی صبر کنین دستگاه جوجه کشی خریداری نکنین تا خدای نکرده ضرر نکنین .
بصورت مشارکتی هم اگه می خواین کار کنین
شماره تماستون رو بزارین اینجا و شرایط خودتون رو بنویسین تا بررسی کنیم
یادگارییادگاریاسفند ۵, ۱۳۹۵ at ۱:۴۱ ق.ظ
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم میخواستم بدونم مرغ بدون خروس تخم میده و اگه میده باید چکار
لازم را باید انجام بدیم و برای تخم گذاشتن چه مکانی براشون
درست کنیم .
با تشکر ان شاء الله در همه کارهاتون موفق باشین
یادگارییادگاریاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۲:۴۴ ب.ظ
سلام ممنونم بابت مطالب خوبتون من میخواستم دستگاه بگیرم ولی نگرفتم چون مطلبها رو خوندم شما گفته بودین که دستی خودتون درست کنین میشه توضیح بدین چطودی درست کنیم یا اگه فیلم اموزشی است لینکشو برامون بفرستی
با تشکر فراوان
adminadminاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۵:۰۳ ب.ظ
سلام
دارم فیلمشو آماده می کنم
یکم زمان می بره
فعلا مطالب جوجه کشی رو مطالعه کنین تو این لینک .
البته هنوز در حال تکمیله
جوجه کشی = ۵۰ درصد دستگاه + ۵۰ درصد روش و آموزش هست
واقعا موارد زیر رو با دقت بخونید
– تنها بازکردن جوجه و بیرون آمدن از تخم مهم نیست . مراحل جوجه کشی تا پایان عمر یک جوجه برتولید مقاومت در برابر بیماریها و …. تاثیر دارد
– مراحل جوجه کشی مستقیما روی بیماریها و باکتریهایی مانند سالمونلا ، کامپیلوباکتریها تاثیر دارند . کل زمان ، هزینه ، و….. شما از بین خواهد رفت ،
آیا برای شما مهم این است که فقط جوجه از داخل تخم بیرون آید
ممکن است جوجه از داخل تخم بیرون بیاید ولی ۲ یا۳ روز اول تلف شود
بدتر از این هم می شود جوجه های ضعیف مقدار زیادی دان مصرف می کنند و بعد خواهند مرد جوجه های ضعیف در مقابل بیماریها مقاوم نیستند بیمار می شوند، بقیه گله را هم مبتلا می کنند موجب ضرر زیادی می شوند.
ابوالفضلابوالفضلاسفند ۵, ۱۳۹۵ at ۵:۱۶ ب.ظ
سلام یک دنیا تشکر از اطلاعات خوبی که دراختیار بقیه میگزارید ممنونیم. بنده میخواستم بدونم که:
۱-با ۳الی ۴میلیون هم میتوان شروع به کار کرد طوری که بازدهی خوبی داشته باشد .
.۲-.لااقل سرمایه برای شروع چنده؟
۳-فرمول جیره غذایی برای درست کردن دان چیست؟
مرسی از اطلاعات خوبتون.
شادمهرشادمهراسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۴:۱۳ ق.ظ
سلام در مورد ساخت سالن هم یه مقدار مطلب بگین
سمتش به کدوم طرف باشه
ارتفاعش چقدر باشه
از نظر نور چه جوری باشه و ..
تهویش چه جوری باشه
adminadminاسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۰ ق.ظ
سلام
بله خوب هستند و تخمشون همون تخم مرغ محلی هست و در بازار فروش دارد .
تولید اونها هم خوبه و در سال ۱۸۰ تا ۲۰۰ تخم می گذارند .
adminadminاسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۴:۲۶ ب.ظ
سلام
در حال حاضر خرید تضمینی نداریم .
در خرید تضمینی سود شما خیلی کم میشه .
مثلا : اگر شما تخم مرغ رو بتونید ۴۵۰ تومان بفروشید در خرید تضمینی ۳۵۰ تومان از شما خرید میشه .
زحمتش رو شما می کشید و سودش رو کس دیگه .
فرض کنید اگه روزی ۱۰۰۰ تخم مرغ داشته باشید روزی ۱۰۰ هزار تومان و ماهی ۳ میلیون تومان از سود شما کم میشه . و این انصاف نیست .
۱- توصیه ای ندارم خودم خیلی متضرر شدم . البته نمی گم همشون خوب نیستند . من از چند تا برند خریدم و اصلا خوب نبود .
۲ – بسته به هدف از پرورشتون داره . ۲۰ درصد ظرفیت تولید تخم مرغ رو بزارین برای جوجه کشی . مثلا اگر ۱۰۰ قطعه مرغ بومی دارید و روزی ۵۰ عدد تخم مرغ دارید ، ماهیانه ۱۵۰۰ تخم مرغ دارید و ۲۰ درصدش میشه ۳۰۰ تا . این در صورتیه که نخواسته باشین توسعه بدین .
اگه عجله ندارین یه مقدار صبر کنین تا مطالبی رو در این خصوص تو سایت بزارم .
طرح توجیحی قسمت اول رو بخونین ضرر نداره
در من در طی دوران پرورش تعدادی دستگاه با برندهای مختلف خریداری کردم . هر کدام ایراداتی داشتند .
اول اینکه من مدام در حال افزایش تولید بودم و دستگاهی که خریده بودم برای توسعه پرورش محدودیت ایجاد می کرد و مجبور بودم یه بزرگترش رو بخرم .
۴۲ تایی خریدم ، اولش خوب بود ولی بعد واسم خیلی کوچیک بود . رفتم ۱۲۶ تایی خریدم بعد دیدم بازم بزرگتر نیاز دارم ۵۰۴ تایی هم خریدم بازم نیاز شد بزرگترش رو بخرم . دیگه دیدم همه پولایی که درمیارم رو باید بدم دستگاه بخرم ،
تا اینکه خودم دست به کار شدم و اولین دستگاه جوجه کشی رو درست کردم . هزینه تقریبا نصف قیمت دستگاه های موجود بود . اما نتیجه خیلی بهتر از اونها نبود .
اما مهمترین برتری که داشت این بود که برای افزایش تولید مجبور نبودم دستگاه دیگری بخرم . همون تجهیزات رو برای ساخت یک دستگاه بزرگتر اسفاده می کردم . یعنی دستگاه جوجه کشی رو بزرگتر می کردم ولی هزینه بالاتری رو پرداخت نمی کردم . البته به کوچولو بابت تغییر سایز افزایش قیمت داشت .
کم کم ایرادات دستگاه رو رفع کردم تا اینکه نتایج بهتری گرفتم . الان نتایج خیلی خوبه و تقریبا می تون بگم بیشترین بازدهی رو دارم . خیلی بهتر از اونهایی که خریدم . تا ۹۶ درصد هم باز کرده . یه چند تا هم دستگاه واسه دوستانم ساختم که اونها هم عالی جواب دادند . الان تو فکر این هستم که خط تولید دستگاه جوجه کشی رو راه بندازم . البته می خوام آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی رو هم تو سایت بزارم .
تا شما هم بتونبن استفاده کنین .
اولین چیزی که تو دستگاه جوجه کشی آزار میده زنگ زدن دستگاه های جوجه کشی فلزیه . حتی گالوانیزه .
بدنه داخلی استیل رو هم خریدم متاسفانه زنگ زد . استیلش کمتر زنگ میزنه . مگر اینکه استیل نگیر بزارن که گرونه و نمیصرفه . و متاسفانه فقط داخلش رو استیل میزارن و اون هم نامرغوبش .
چند تا عکس از دستگاههای جوجه کشی فلزی که خریدم رو میزارم ببینین
این هم یه نمونه دیگه از دستگاه های جوجه کشی که خریدم
بنابراین دستگاهی که ساختم از جنس پی وی سی بود که مزایای خیلی خیلی زیادی داره که مهمترین اون هم
آنتی باکتریال و غیر قابل جذب و نفوذ هرنوع میکروب و آلودگی ها هستش که خیلی خیلی توی جوجه درآوری و سلامت جوجه های متولد شده تاثیر داره
بیشتر سازندگان دستگاه جوجه کشی مهندسین برق هستند و از پرورش و جوجه کشی سررشته ای ندارند و این باعث میشه مواردی رو مد نظر نداشته باشن .
تو صفحه زیر مطالبی رو گفتم که بخونین بد نیست .
جوادجواداسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۷ ب.ظ
سلام
یه تلفن تماس بزارید تا بشه مشاوره ازتون بگیرم
سایت فوق العاده ای دارید .
راهکارهای جالب هم تو سایت دارید میزاید .
یه شماره تماس هم بزارید برای مشاوره تلفنی خیلی عالی میشه . هزینه یا حق مشاوره هم هرچی باشه پرداخت می کنم
adminadminاسفند ۱۰, ۱۳۹۵ at ۸:۰۵ ق.ظ
سلام و عرض تشکر
قصد راه اندازی سیستم مشاوره تلفنی هم داریم . یکی از فعالیتهای تیم درمزرعه ، مشاوره هست .
انشالله به زودی راه اندازی می کنیم .
تیم درمزرعه (infarm.ir) درحال راه اندازی مرکز پرورش مرغ بومی ایران و ارائه خدمات به کل کشور هست .
در حال گرفتن مجوز ها هستیم ( ۸۰ درصد مسیر طی شده) . متاسفانه یه کم زمانبر هست و بدون مجوز ممکنه فعالیتهامون رو محدود کنند.
به حول و قوه الهی حرکت عظیمی در راه هست .
بخش آرندی یا تحقیق و توسعه گروه در مزرعه
(R & D) Research and development
در حال تحقیق و توسعه پرورش مرغ بومی و ارائه نتایج به اعضاء و عزیزان دوستار پرورش مرغ بومی هست .
انشاالله شبکه عظیمی از پرورش دهندگان کوچک مرغ بومی رو تشکیل خواهیم داد و شما هم عضو این شبکه خواهید شد . تا از خدمات ما بهره ببرید .
تشکیل شبکه بزرگ پرورش دهندگان مرغ بومی مزایای فوق العاده ای دارد
❶ – کاهش هزینه ها
❷ – ارائه دان تعاونی با فرمولاسیون دقیق و بالانس شده به اعضاء
❸ – استفاده از نتایج علمی در افزایش تولید و سود بیشتر
❹ – ارائه جوجه اصلاح نژاد به قیمت تعاونی
❺ – ارائه تجهیزات مرغداری بومی به قیمت تعاونی
❻ – آموزش و مشاوره در مورد راه اندازی ، افزایش سود و …
❼ – همکاری در بخش فروش محصولات اعضاء به قیمت خوب ( نه قیمت تضمینی پایین)
❽ – فروش دستگاه جوجه کشی به قیمت تعاونی
❾ – ساخت و ارائه پکیج های آموزشی به اعضاء
⑩ -ارائه راهکار برای افرادی که با کمترین سرمایه می خواهند شروع به تولید کنند
⓫ – احتمالا معرفی اعضاء برای دریافت وام با شرایط خوب (در دست بررسی و مذاکره با ارگانهای ارائه دهنده وام هستیم )
و …
عزیزان در صورت تمایل به عضویت در این شبکه عظیم شماره تماس و ایمیل و تلگرام خود را در کادر پایین صفحه بنویسید تا بتوانیم با شما در تماس باشیم و آخرین اطلاعات را در این خصوص به اطلاع شما برسانیم .
امیر
من می خوام هزار مرغ بومی پرورش بدم نیاز به چند متر زمین محصور یا باغی دارم.
در کنار مرغداری در صورتی که امکاناتش رو فراهم کنم چه درامدهای جنبی دیگه ای مثل زنبورداری و … می تونم ایجاد کنم.
ممنون می شم زودتر جواب منو بدین .
admin
در صورتی که خواسته باشید روی بستر، مرغ بومی را پرورش بدهید در هر متر مربع مسقف حداکثر ۸ قطعه مرغ بومی را می توانید پرورش دهید . البته توجه داشته باشید بعضی منابع می گویند ۱۰ عدد ولی تجربه ما حداکثر همون ۸ قطعه هست که اگه کمتر باشه بهتره. و در صورتی که خواسته باشید در قفس پرورش دهید بین ۲۰ تا ۲۷ مرغ بومی را می توانید پرورش دهید . در مورد درآمد های جنبی من نمی تونم نظر بدم ولی اگه تمرکزتون رو بزارین روی همین مرغ بومی درآمد خیلی خوبی رو می تونین کسب کنین .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کانال تلگرام گرورش دهندگان مرغ بومی کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
ayoobayoob
سلام شبخیر برادر
فرمودین اموزش دستگاه جوجه سازی رو تو سایت میگذارین من چطور توسایت پیداش کنم لطفا کمکم کنید خیلی ضروریه
اگرلطف کنید وبه این شماره تلگرام کنید ممنون میشم درضمن من تزسایتتون خیلی استفاده کردم همیشه براتون دعا میکنم وامید وارم هرمشکلی دارین خداوند حلش کنه ۰۹۱۸****۲۶۰
یحیی فروردین
سلام داش. یه سوال داشتم . من با رفیقم اگه تو ییلاق گیلان ۱۰۰ متر فضای باز رو واسه ۵۰۰ عدد جوجه محلی کنار بزاریم. شبا هم همه رو حمع کنیم بیاریم تو کارتون تو خونه. نسبت به وقتی که میگذاریم در طول روز . در ۴ ماه سودی داره؟بعد یه سوال دیگه داشتم.میخواستم بدونم هزینه واکسیناسیون ۵۰۰ عدد جوجه محلی تا ۴ ماهگی چقدره
این روش شما عملی نیست .
سن جوجه ها رو نگفتین . اگه یه روزه باشه که نمیشه چون دما رو باید در هفه اول ۳۵ درجه باشه و هر هفته ۲ درجه کاهش بدین .
بعد گرفتن جوجه ها استرس ایجاد می کنه و زمان و انرژی زیادی از شما می گیره
برای واکسیناسیون حدود ۵۰۰ تومان برای هر جوجه محاسبه کنین
Alireza
سلام خسته نباشید
تمام مشکل اینه که کجا چه جوری میشه فروخت لطفاراهنمایی کنید
بله در تمام مشاغل ، همه چیز به فروش ختم میشه
سعید فروردین
ممنون از شما.
سجاد قاسمی
سلام ی مرغداری با تمام تجهیزات تو اطراف قزوین دارم خودم میرم سربازی قبلا خودم پرورش میدادم عالیه ۲۰۰۰تای هسش
رضا
سلام برای ۱۰۰قطعه مرغ بومی تخم گزارچقدهزینه لازمه سو دهییش چقده؟
ممنون
adminadmin
تو این لینک
http://infarm.ir/186/%d8%aa%d9%88%d8%ac%db%8c%d9%87-%d8%a7%d9%82%d8%aa%d8%b5%d8%a7%d8%af%db%8c-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html
محسن
الان مرغداری صنعتی وعلمی در کشورمون توجیه نداره چه برسه به مرغداری سنتی و پرورش مرغ بومی.
admin
سلام دوست عزیز . قسمت اول گفته های شما صحیح است . پرورش مرغ صنعتی توجیه مناسبی ندارد . اما پرورش مرغ بومی توجیه دارد . به چند دلیل
۱- اینکه نوسان قیمتی روی تخم مرغ بومی زیاد نیست و تقریبا ثابت است . این قسمت نوسان قیمت تخم مرغ ، مرغداران را آزار می دهد .
۲- مرغ بومی به همان مقدار که مرغ صنعتی غذا می خورد ولی قیمت تخم مرغ آن حدود ۳ برابر مرغ صنعتی است . (البته باید این را هم متذکر شویم که مرغ محلی تخم کمتری می گذارد)
۳- مرغ بومی یا همان مرغ خانگی نسبت به گرما و بعضی بیماریها مقاوم تر است .
۴- مرغ بومی پیر را می توانید به قیمت خوبی بفروشید حدود ۱۵۰۰۰ تومان . اما مرغ پیر صنعتی را نهایتا ۲۵۰۰ تومان تا ۳۰۰۰ تومان می توانید بفروشید .
۵ – مرغ بومی نیاز به تجهیزات مرغ صنعتی ندارد و با کمترین هزینه می توانید به پرورش مرغ محلی بپردازید .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
سعید
ایادوطرف محل نگه داری مرغها باید تهویه داشته باشد یا یک طرف کافی است.
admin
از یه طرف باید فن مکنده داشته باشه . و از طرف دیگر باید هوای دریچه ورودی هوا وجود داشته باشه .
سعید
باسلام.ازانجایی که مرغها حامل جانور موذی ای بنام کک میباشند راه حل مقابله باانها(کک)چه میباشدتاکاملا ریشه کن شده
admin
همه مرغها آلوده نیستند
به داروخانه دامپزشکی مراجعه کنید و داروی پودری اون رو تهیه کنین . طبق دستور با آب مخلوط کنین و لابه لای پرها اسپری کنین
با بهداشت میشه جلوی این کار رو گرفت
جواد ابراهیمی
سلام،بنده یه سالن که قبلا گاوداری بوده به دستم رسیده کف سیمانه،بیرون سالن حدود هزار متر فضایه فنس کشیده شدست و از سطح علوفه ایه خوبیه چون ما تو شمال هستیم علوفه خوبی داره،فقط فروش خود مرغ چجوریه خودمون به کشتارگاه میتونیم بفروشیم یا باید جور دیگه ای فروش برع ممنون میشم راهنمایی کنین،اگه میشه جوابو به ایمیلم بفرستید
admin
برای مرغ بومی پرورش بصورت گوشتی نمی تونه صرفه داشه باشه . مگر اینکه قیمت گوشتش رو بیشتر از مرغ گوشتی صنعتی بفروشین
مرغ رو بصورت زنده بفروشین صرفه بهتری داره تا کشتار
نیما
دوستان خوبم امروزه فروش حرف اول رو میزنه،به طچری که بزرگترین تولید کنندگان هم به دنبال بهترین فروشندگان هستند،شما در طول دورهپرورش باید به فکر فروش باشید،فروش در هر منطقه ای متفاوته،مثلا من که در استان خراسان هستم مرغ و خروس را تلفنی با التماس به من از من میخرند چون برای مردم مرغ بدون انتی بوتیک دیگه جا افتاده و میدونند که مرغ بومی خاصیت های زیادی نسبت به مرغ پرورشی و صنعتی داره،شما باید از همون اول هفته ای چند دونه به فروش برسونید تا زمانی که اصل سرمایه خودتون رو در اوردید ما باقی مرغ هاتون رو به هر قیمتی که خاستند به صورت یکجا و نقدی فقط نقدی و یکجا بفروشید این تجربه چند ساله منه ،ممنون از همه که گوش دادید،فقیهی هستم کارشناس پرورش طیور
محمد داوری مقدم
منمتصمیم به انجام پرورش مرغ بومی در سنندج را دارم ولی یه کم ترس از فروش محصول دارم . میشه یه کم راهنماییم کنید اگه امکانش هست به ایمیل خودم جواب بدین
admin
: ذائقه هر منطقه از کشور متفاوت است . ولی باور مردم ایران بر این است که تخم مرغ خانگی مقوی تر و از کیفیت بالاتری برخوردار است . در بعضی از مناطق ایران برای درمان و از خاصیت دارویی تخم مرغ بومی استفاده می کنند . شما با یک بررسی میدانی می توانید متوجه شوید که میزان استقبال از تخم مرغ بومی چقدر است . اگر سری به سوپر مارکتها و فروشگاه های لبنیاتی بزنید می توانید متوجه شوید . البته نظر سنجی بابت تخم مرغ خانگی و تخم مرغ سفید هم از اطرافیان و دوستان و آشنایان می تواند دید بهتری به شما بدهد .
در هر صورت در بیشتر مناطق ایران تخم مرغ خانگی مشتری زیادی دارد .
یک نسخه هم به ایمیل شما ارسال شد .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
سعید
باسلام.تشکرمیکنم از زحمات شما.اگرفقط ازیک طرف بشه هواکش بگذاریم برای محل نگه داری مرغها.ایامشکلی بوجود می اید ؟؟؟؟
ف باید هواکش داشته باشه و از طرف دیگر ورودی هوا
هواکش و تهویه در مرغداری

ابوالفضل غلامیان
سلام
ببینید من درست حساب کردم
استاندارد پرورش مرغ محلی در یک متر مربع ۵ عدد مرغ محلی میباشد . هر مرغ خانگی در سال حدود ۲۰۰ تخم میگذارد . و اگر ۲۰۰۰ مرغ خانگی داشته باشیم ، میشه سالی ۴۰۰ هزار تخم مرغ محلی و الان فروش هر تخم مرغ خانگی به مغازه ۳۸۰ و فروش به مشتری بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ است . که درامد سالانه با۲۰۰۰ مرغ حدود ۱۵۰ میلیون درآمد . البته باید برای تغذیه از ضایعات رستورانها و سبزی فروشها و شیرینی فروشی ها و مکانهای سبزی پاک کنی و غیره … استفاده کنم .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال مطلب توسط شما . بهترین حالت برای پرورش استفاده از تراکم کمتر می باشد . شما درست می فرمایید در هر متر ۵ قطعه مرغ بومی خیلی خوبه و حداکثر ۸ قطعه مرغ می تونید پرورش بدید . بطور میانگین هر مرغ بومی ۱۸۰ تخم می گذارد که مرغهای اصلاح شده ما بین ۲۲۰ تا ۲۴۰ تخم می گذارند . حسابهای شما تا حدودی درست است . البته مقدار کمی هم هزینه های سوخت ، دارو ، مولتی ویتامین و … را به آن باید اضافه کنید . اما آن قسمتی که نوشتید غذای مرغها از ضایعات رستوران و … یه کمی ایراد دارد . اولا ۲۰۰۰ تا مرغ روزی ۲۲۰ کیلو غذا ( ماده خشک) می خورند و تهیه ۲۲۰ کیلو ضایعات خیلی سخت و بعید به نظر می رسد . ( باید حداقل به ۵۰ رستوران مراجعه نمایید تا بتوانید این مقدار را تهیه کنید – هزینه بنزین و زمانی هم که صرف می کنید را حساب کنید .) دوما شما نهایتا ۱۵ تا ۲۰ درصد جیره غذایی مرغ را می توانید از ضایعات رستورانها و … استفاده کنید به این قسمت مراجعه کنید . به نظر من و تجربه ای که داشتم این است که دان خوب به مرغها بدهید و توقع تخم خوب هم از آنها داشته باشید . در کل دان خوب به صرفه تر است تا ضایعات رستورانها و نانوایی ها .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
خلیل
سلام از مطالب مفیدتون بسیار متشکرم
۱ – اگر میزان خوراک مرغ را به صورت روزانه بیان کنید ممنون میشم
۲ – شما چند سال این کارها را انجام دادید
۳- تعداد مرغها را بیان نکردید
۴ – آیا درامد شما فقط از راه پرورش مرغ محلی است ؟
۵ – محل زندگی شما کجاست ؟
۶ – چطور با شما تماس بگیریم
admin
با سلام و تشکر از ارسال مطلب توسط شما
۱ – میزان خوراک مرغها در روز ۱۱۰ گرم به ازای هر مرغ تخمگذار است .در مورد مصرف غذا در مطلبی بصورت کامل برایتان عرض خواهم کرد .
۲ – من رشته خودم دامپروری و پرورش طیور هست و از این کار لذت می برم و حدود ۲ سال است به پرورش مرغ بومی مشغول هستم .
۳ تعداد مرغها بسته به مکان پرورش شما دارد ولی شما برای شروع از ۵۰۰ قطعه می توانید شروع کنید . سود حدود ۳ میلیون تومان برای ۱۰۰۰ قطعه مرغ است .
۴ – خیر درآمد من تنها از این راه نیست . به خاطر اینکه روزی یک ساعت بیشتر وقت مرا نمیگیرد . روزی نیم ساعت برای تخلیه دان در دانخوریها و نیم ساعت برای جمع کردن تخم مرغها و هر سه ماه یک بار تخلیه کود که توسط کارگر روزمزد انجام می شود .
۵ – محل پرورش مرغ بومی فارم ما در مشهد است .
لطفا عضو کانال تلگرام ما بشید . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
با تشکر از شما
Masoud
سلام و خسته نباشید.
شما اینجا توو کامنتی نوشتید که هر۳ماه یکبار سالن رو از کود تخلیه و نظافت میکنید.
میشه توضیح بدید راجبش؟
کف سالن مگه چی هست یا چی میریزید که توی این ۳ ماه بوش سالن رو برنمیداره؟
من توو سالنم تراشیه ی چوب میریزم و نهایتا ۳هفته دوام میاره.بعد ۳هفته خیلی کثیف میشه و کم کم احساس میکنم دیگه اون تراشه ها تبدیل به ملات ساختمانی میشه و مثل سیمان میچسبه به زمین و بعدا هم به زحمت کنده میشه و اینکه بوی سالن هم زیاد میشه و اون تمیزی رو دیگه نداره..
احتمالا یا من زیاد به تمیز بودن سالن اهمیت میدم یا اینکه شما شرایط نگهداری متفاوتی از من دارید.
ممنون میشم راهنمایی کنید
admin
سلام
از پوشال استفاده می کنیم
شما احتمالا پوشال خیلی کم استفاده می کنین
در ضمن اینطوری که می گین . تهویه شما اصلا خوب نیست . چون تهویه باعث میشه پوشال کف خشک بشه
اگه تهویه درست باشه ، مقدار پوشالی که میریزین زیاد باشه ، آبخوری ها نشتی نداشته باشن ، تغذیه درست باشه ( بعضی مواد غذایی مدفوع آبکی تولید می کنند ) ، اصلا بو داخل سالن ایجاد نمیشه و اون طوری که شما می گین نمیشه
مصطفی
ببینید من درست حساب کردم
استاندارد پرورش مرغ محلی در یک متر مربع ۵ عدد مرغ محلی میباشد . هر مرغ خانگی در سال حدود ۲۰۰ تخم میگذارد . و اگر ۲۰۰۰ مرغ خانگی داشته باشیم ، میشه سالی ۴۰۰ هزار تخم مرغ محلی و الان فروش هر تخم مرغ خانگی به مغازه ۳۸۰ و فروش به مشتری بین ۴۰۰ تا ۵۰۰ است . که درامد سالانه با۲۰۰۰ مرغ حدود ۱۵۰ میلیون درآمد . البته باید برای تغذیه از ضایعات رستورانها و سبزی فروشها و شیرینی فروشی ها و مکانهای سبزی پاک کنی و غیره … استفاده کنم .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال مطلب توسط شما . بهترین حالت برای پرورش استفاده از تراکم کمتر می باشد . شما درست می فرمایید در هر متر ۵ قطعه مرغ بومی خیلی خوبه و حداکثر ۸ قطعه مرغ می تونید پرورش بدید . بطور میانگین هر مرغ بومی ۱۸۰ تخم می گذارد که مرغهای اصلاح شده ما بین ۲۲۰ تا ۲۴۰ تخم می گذارند . حسابهای شما تا حدودی درست است . البته مقدار کمی هم هزینه های سوخت ، دارو ، مولتی ویتامین و … را به آن باید اضافه کنید . اما آن قسمتی که نوشتید غذای مرغها از ضایعات رستوران و … یه کمی ایراد دارد . اولا ۲۰۰۰ تا مرغ روزی ۲۲۰ کیلو غذا ( ماده خشک) می خورند و تهیه ۲۲۰ کیلو ضایعات خیلی سخت و بعید به نظر می رسد . ( باید حداقل به ۵۰ تا ۷۰ رستوران مراجعه نمایید تا بتوانید این مقدار را تهیه کنید – هزینه بنزین و زمانی هم که صرف می کنید را حساب کنید .) دوما شما نهایتا ۱۵ تا ۲۵ درصد جیره غذایی مرغ را می توانید از ضایعات رستورانها و … استفاده کنید
به قسمت تغذیه مرغها در سایت مراجعه کنید . به نظر من و تجربه ای که داشتم این است که دان خوب به مرغها بدهید و توقع تخم خوب هم از آنها داشته باشید . در کل دان خوب به صرفه تر است تا ضایعات رستورانها و نانوایی ها .
مرشدی
سلام دوستان
تو ایران توليد كننده هميشه ضرر می کند. سراغ تولید نرین .
admin
سلام دوست عزیز و تشکر از ارسال نظزتون
تولید کننده نسبت به دلال سود کمتری دارد . نمیشه قطعی صحبت کرد و گفت ” همیشه ” . جمله شما در مورد همه شغلها درست نیست . ولی کاملا واضح است که دلالی و واسطه گری تقریبا درآمد بیشتری داره .
نمونه ای از دوستان پرورش دهنده مرغ بومی را می شناسم که در یک دوره به خاطر رعایت نکردن اصول بهداشت ، ۵۰ درصد تلفات داشت ولی ضرر نکرد و سر به سر شد و تنها ضرر او این بود که ۶ ماه وقت او بدون سود تلف شد . البته منبع درآمد وی تنها از این راه نبود .
محمدیاسر
سلام من تصمیم گرفتم پرورش مرغ تخمگذار محلی راه اندازی کنم ولی همش ترس از درآمدش دارم وبه نظرم نسبت سرمایه ای که میزاریم وسودی که دریافت می کنیم با هم خیلی تناقض داره لطفا راهنمایی کنید ممنونم
admin
پاسخ : سرمایه ای که می خواهید بگذارید چقدر هست ؟
زمانی که می خواهید صرف کنید چقدر هست ؟
درآمد و سود رو چه جوری حساب کردید که کمه ؟
فرض کنیم پرورش مرغ محلی به تعداد ۱۰۰۰ قطعه می خواهید راه اندازی کنید . سرمایه ای که لازم دارید حدود ۱۷ میلیون تومان برای خرید یا پرورش مرغ هاست . حدود ۲ میلیون سرمایه جاری نیاز دارید ( برای خرید دان و … ) . و ۱۰ میلیون تومان هم تجهیزات و ۱ میلیون هم جانبی . که جمعا ۳۰ میلیون تومان می شود .
اگر حدود ۳۰ میلیون سرمایه بزارید ، و تولید شما ۵۰ درصد باشه و روزی ۵۰۰ عدد تخم مرغ داشته باشید و سود هر تخم مرغ را ۱۵۰ تومان درنظر بگیریم ، ۵۰۰*۱۵۰=۷۵۰۰۰ روزانه ۷۵ هزار تومان سود خالص نصیب شما می شود . که حدودا ۱۴ ماهه سرمایه شما برمی گردد .
حالا سرمایه ای که دارید رو نسبت بگیرید . درضمن سود شما در زمستان که قیمت تخم مرغ بالاتر است ۱٫۵ برابر می شود .
عبدالصمد
باسلام
من مدتی همه جوره تحقیق و بررسی کردم.منطقه ما تخم مرغ محلی ۴۵۰ فروش داره.من برای مغازه دار ۳۸۰ حساب میکنم.میخوام وارد این کار بشم.تجربه دارم در حد زندگی روستایی و پرورش مرغ و جوجه.
میخواستم صفر تا صد کار را برای دونفر با درامد هر نفر دو تومن به بالا چ مقدار سرمایه برای خوراک و چ تعداد مرغ و خروس احتیاج دارم.در صورت امکان نقشه گردشگاه پناهگاه را برایم به ایمیم بفرستید.
چ نژادی بهترین بازدهی دارد.منطقه با اب و هوایی لارستان استان فارس.ممنون میشم به ایمیلم هم بفرستید
admin
حدود ۲۰۰۰ مرغ بومی باید پرورش بدید
بهترین بازدهی نژادهای خارجی هستند . نژادهای ایرانی اصلاح شده و غیر اصلاح شده حدود ۵۰ درصد بازدهی دارند
اصلا در ایران نژاد اصلاح شده بومی نداریم
ممکنه در یک دوره کوتاه ۸۰ درصد هم بازدهی داشته باشند ولی کرچی دارن ، و پر ریزی هم دارند که در سال ممکنه ۴ ماه اصلا تخم نگذارند
میانگین سالانه تولید مرغ بومی در ایران ۵۰ درصد است .
البته اگه بخواهید این تعداد رو پرورش بدید باید بهداشت رو خیلی رعایت کنید تا مریضی و تلفات نداشته باشید
در زمستان حتما باید مرغها در سالن باشند و با وسیله گرم کننده سالن گرم شود تا تولید کاهش پیدا نکند .بنابراین در زمستان گردشگاه منتفی است .
در ابتدای شروع بهتر است در بهار شروع به پرورش کنید
تهویه خیلی مهم است
سید
با سلام.
میخاستم بدونم مرغ خارجی رو از کجا باید تهییه کنم و از لحاظ ظاهری چه فرقی داره بانوع ایرانی؟و چه قیمت هستش؟ ۱٫اگر بخام از جوجه شروع به پرورش کنم چه مزیت و معایبی داره؟
۲٫اگر بخام با جوجه شروع بکار کنم از چه ماهی شروع به این کار کنم خوبه؟
۳٫یک زمین دارم بنظرتون سقفش رو بپوشونم یا با تور مکان براشون درست کنم بهتره؟
۴٫من اگر خدا بخاد میخام با ۱۰۰تا شروع کنم حالا چه جوجه چه مرغ میخاستم نظرتون رو بدونم؟
۵٫یک جوجه خانگی چه مدت طول میکشه تا تبدیل به مرغ بشه و شروع به تخم گذاری کنه؟و اینکه چقدر روزانه دان میخوره؟و اینکه همش گندم باید بخوره از زمان جوجه تا مرغ شدن؟
اگر میشه جواب رو به ایمل هم بفرستین ممنون از زحمات شما
admin
سلام
مرغ خارجی رو نمی دونم باید از کجا تهیه کنین . فرق چندانی از نظر ظاهری نداره ولی رنگ تخم مرغ اون کم رنگ تره و توی بازار تخم اون بازار پسندی کمتری داره و خریدارهای تخم مرغ می گن اگه تخم مرغ سالنی هست نمی خریم یا با قیمت کمتری می خرند .
۱ – جوجه خیلی بهتره به خاطر اینکه مرغهایی که تو بازار فروش میره با مواد غذایی ارزان و فقیر از نظر انرژی ، پروتئین ویتامین و مواد معدنی بزرگ شدند و تولید مناسبی ندارند . ولی اگه جوجه رو شما خودتون چرورش بدید از این موارد اطمینان دارید که تغذیه اون خوب بوده از لحاظ بیماری هم مقاوم تر است
۲ – برای شروع از اردیبهشت ماه شروع کنین خیلی بهتره . اول اینکه هوا گرمتره و مشکلات گرم کردن سالن برای شما کمتره . دوم اینکه سن شروع تخمگذاری که ۵٫۵ تا ۶ ماه است تو آبان ماه میشه که قیمت فروش تخم مرغ به بالاترین قیمت خودش میرسه . و تا ۶ ماه قیمت تخم مرغ رو به بالاترین قیمت می تونین بفروشین . بعنوان مثال قیمت تخم مرغ سفید تو تابستون به کیلویی ۲۵۰۰ تومن هم می رسه ولی برج ۸ و ۹ و ۱۰ تو این ماه ( بهمن) قیمت تخم مرغ سفید ۵۰۰۰ تومنه و تخم مرغ خانگی هم هر هدد تا ۸۰۰ تومن هم دیدم که رسیده . یه مسئله دیگه هم اینه که مرغها در ابتدای تخمگذاری بالاترین مقدار تخمگذاری رو دارند یعنی حدود ۷۵ درصد تخمگذاری دارند . پس چه بهتر که زمانی که هم تولید بالاست و هم قیمت تخم مرغ بالاست به مرحله تخمگذاری برسند .
۳ – اگه می خواید اصولی کار کنین . باید سقف رو بپوشونین و سقف رو باید عایق کنین . با تور و … نمی تونین تولید داشته باشید . در هوای سرد تولید به صفر می رسه و شما باید فقط هزینه دان رو بدید و این یعنی ضرر . پس یا شروع نکنین که ضرر می کنین یا اصولی شروع کنین .
۴ – بسیار هم خوبه که با ۱۰۰ تا شروع می کنین . چون دارین تجربه می کنین و این ارزش زیادی براتون داره .
۵ – فکر کنم جوابتون رو بالا دادم ولی حدود ۶ ماه – روزانه در هنگام بلوغ و تخمگذاری ۱۱۰ گرم می خورند . نه نباید گندم تنها استفاده بشه و از جیره بالانس شده باید استفاده کنین .
نمونه جیره و اینکه چه مقدار مصرف دارند رو از این لینک پیگیری کنین
سعید
سلام.خسته نباشید.موقعیت محلی که میخوام مرغهارانگه داری کنم طوری است که فقط ازیک طرف میشودهواکش نصب کنم ایا مشکلی بوجودمی اید ؟!!؟؟؟
admin
از یک طرف هم باید ورودی هوا داشته باشین
اگر نمی شود باید از طریق کانال کشی ورودی هوا رو ایجاد کنین
امیرامیرآذر ۹, ۱۳۹۵ at ۱۰:۴۹ ق.ظ
اولا آیا میشه مرغ تخم گذار را کشتار کرد؟
دوما سود حالص از هم تخم گذاری و هم کشتار مرغ بومی را بنویسین.
ممنون.
adminآذر ۳۰, ۱۳۹۵ at ۱۰:۱۶ ب.ظ
بله مرغ تخمگذار رو هم میشه کشتار کرد . در پایان تخمگذاری به عنوان مرغ پیر می توان روانه کشتارگاه کرد . معمولا برا تولید سوسیس و کالباس مورد اسفاده قرار می گیره
اما مرغ بومی رو معمولا به کشتارگاه نمی فرستند و دلال های مرغ به قیمت مناسبی از شما خرید می کنند .
مرغ سفید صنعتی جوان ۱۸۰۰۰ تومان قیمت داره ، درپایان تخمگذاری معمولا در بهترین حالت حدود ۲۰۰۰ تومان از شما می خرند .
مرغ بومی جوان ۱۸۰۰۰ تومان قیمت داره و در پایان تخمگذاری در بهترین حالت ۱۵۰۰۰ تومان می توانید بفروشید و در بدترین حالت که دلال ها از شما بخرند ۱۰۰۰۰ می توانید بفروشید .
اگر منظور شما استفاده از مرغ بومی به عنوان مرغ بومی گوشتی است یا مرغ بومی دو منظوره ، بهترین حالت اینه که مرغهای بومی رو برای تخمگذاری و خروسهای بومی رو برای تولید گوشت جداگانه پرورش بدهید .
دفرهادآذر ۱۹, ۱۳۹۵ at ۹:۲۸ ق.ظ
با سلام. بنده خیلی راغب هستم که این کارو بصورت حرفه ای انجام دهم . و سرمایه هم تا ۲۰۰ میلیون میتونم بزارم. اول اینکه مجوز کارو از کدام اداره و چگونه بگیرم دوم اینکه واقعا سود اوریش طوری هست نسبت به سرمایه ای که میزارم جواب گو باشه و چه تعداد گارگر برا این کار لازه با توجه به مبلغ سرمایه
adminadminآذر ۳۰, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۹ ب.ظ
سلام دوست عزیز
اگر بخواهید در روستا کار کنید برای پرورش مرغ بومی نیاز به مجوز خاصی نیست . ولی می تونید با جهاد کشاورزی در ارتباط باشید .
دوم : بله سود پرورش مرغ بومی خوبه .
اما!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ، یه اما داره و اون هم اینه که : آیا تجربه دارید ؟؟؟
اگه ندارید با حداقل سرمایه شروع کنید . ۲۰۰ میلیون تومن خیلی زیاده
با ۱۰۰ عدد شروع کنید بهتره و یه چند ماه بدون کارگر و خودتون کارها رو انجام بدید .
باور کنید اون مدتی که تجربه می کنید می ارزه . اصلا فکر نکنید که وقتتون رو دارین با تعداد کم هدر می دید . یا بعضیا می گن به علافیش نمی ارزه .
توصیه اینکه اگه سالن شرایظ لازم رو نداره ۵۰ تا مرغ هم ضرر میده . تمام مرغداری فقط خلاصه میشه به چند عامل .
بزرگترین و مهمترین عامل : شرایط سالن هست ( نور، تهویه ، دما ، رطوبت ، شرایط بستر یا قفس و … )
حتی اگر شرایط سالن خوب باشه بدون واکسینایون هم شما تلفات ندارین و به مشکل بر نمی خورین (خیلی خطرناکه شما اصلا این کار رو نکنید . ولی من انجام دادم و مشکلی بر نخوردم )
دومین عامل بهداشت . اگه عامل اول که شرایط سالن هست ، درست باشه ، بهداشت خودبخود رعایت میشه . یعنی بهداشت هم مربوط میشه به سالن
سومین عامل تغذیه . البته این مورد کم رنگ تر است چون دان آماده مرغوب در بازار وجود داره
مهمانمهمانآذر ۲۱, ۱۳۹۵ at ۸:۵۶ ب.ظ
سلام. بنده در مشهد میخوام پرورش مرغ بومی رو شروع کنم. هرچند مطالب زیادی خوندم و تحقیق کردم اما در زمینه تولید طیور اصلا تجربه نداشتم.
۱- میشه روی راهنمایی و مشاوره(چه تلفنی چه حضوری) با شما حساب باز کنم؟
۲- اگر بصورت حضوری امکان هست میشه دفتر یا محل کار رو برام ایمیل کنید؟
adminadminدی ۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۴۶ ق.ظ
انشاالله به زودی راهنمای مشاوره و راهنمایی تلفنی و حضوری راه اندازی خواهد شد
با تشکر
ساکیجاسم ساکیآذر ۲۹, ۱۳۹۵ at ۸:۳۸ ق.ظ
سلام خدا قوت چند سوال دارم ممنون میشم جواب بدید.
با توجه به محل زندگیم مکان مد نظرم برای شروع کار یکی از روستاهای گرم استان خوزستان هست.
۱٫برای رسیدن به سود ۵ میلیون در ماه چقدر سرمایه و چه تعداد مرغ بومی لازم است؟
۲٫ استفاده از دستگاه جوجه کشی چقدر سود دهی رو بالاتر می برد؟
۳٫ آیا در مورد پرورش غاز و سوددهی این پرنده اطلاعات دارید؟
۴٫بهترین پرنده برای پرورش هم از نظر میزان سریع سوددهی،وجود بازارو رغبت به خرید مردم،مقاوم بودن آن و تلفات کمتر و همچنین هزینه کم نگهداری چه نوع پرنده ای است؟
با تشکر
adminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۸ ب.ظ
سلام
برای ۵ میلیون تومن حدود ۲۵۰۰ مرغ بومی نیاز دارید .
۲ – استفاده از دستگاه جوجه کشی سود شما را خیلی افزایش می دهد . شما هر تخم مرغ را ۴۵۰ می فروشید و جوجه یک روزه را ۱۲۰۰ تا ۱۴۰۰ تومان . البته ۸۰ درصد تخمها به جوجه تبدیل خواهد شد . در شرایطخوب
۳ – متاسفانه نه
۴ – بهترین گزینه مرغ خانگی است .
البته هرگز فراموش نکنید که با تعداد حدود ۱۰۰ عدد یا بیشتر شروع کنید . هرگز با ۲۵۰۰ قطعه شروع نکنید .
iehsan soltaniدی ۵, ۱۳۹۵ at ۷:۴۳ ق.ظ
با سلام فراوان خدمت شما دوست عزیز با تشکر فراوان از مطالب شما من در نظر دارم پرورش مرغ بومی یا همان مرغ خانگی را نجام دهم من خودم در روستا زندگی میکنم با روش کار اشنای دارم نه به صورت حرفه ای حالا من میخوام با تعداد ۱۰۰۰عدد مرغ شروع به کار کنم به چه میزان فضا احتیاج است و مواردبهداشتی را چگونه رعایت کنم واکسیناسیون دارو ودرمان را چه زمانی انجام دهم مرغ ها را از کجا تهیه کنم خواهشم میکنم جواب را به ایمیلم ارسال کنید با ارزوی موفقیت و عمر طولانی برای شما خدا نگدار
adminadminدی ۵, ۱۳۹۵ at ۹:۰۰ ب.ظ
پیشنهاد من اینه که با کمتر شروع کنید
برای ۱۰۰۰ قطعه مرغ در سیستم بستر حداقل ۱۰۰ متر فضای سرپوشیده با عایق مناسب احتیاج دارید . در بهترین حالت به ازای هر متر مربع ۶ تا ۸ قطعه مرغ می توانید نگه دارید . حداکثر ۱۰ مرغ در یک متر در شرایطی که سالن استاندارد باشه . تهویه مورد بعدی است که بسیار حساس است و باید حتما مناسب باشد . در غیر این صورت به سرعت بیماری تنفسی CRD سراغ گله شما خواهد آمد و تلفات و کاهش تولید درپی خواهد داشت .
واکسیناسون با توجه به منطقه شما باید انجام بشه . با دامپزشکی محل خودتون مشورت کنید . بصورت آشامیدنی هم می تونید واکسیناسیون رو انجام بدید . زیاد سخت نیست و دستورش رو از جایی که واکسن رو تهیه می کنید بگیرید . داروخانه های دامپزشکی شهرتون دارند .
عمده واکسیناسیون ، نیوکاسل و برونشیت هست که هر ۴ ماه یا هر ۶ ماه یک بار باید تجدید بشه .
احمداحمددی ۵, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۸ ق.ظ
سلام .
من تو این زمینه تحقیق کردم و به این نتیجه رسیدم که صرفه نداره .
اگر ۳۰ میلیون تومان هزینه خرید تجهیزات و نگهداری و پرورش ۱۰۰۰ مرغ تا سن ۶ ماهگی بشه .
و اگر در روز ۶۰۰ تخم مرغ داشته باشیم در ماه حول وحوش ۲٫۵ میلیون تومان سود میکنیم .
اگر ۱۲ ماه فروش تخم مرغ داشته باشیم میشه ۳۰ میلیون سود که برابر با هزینمون مبشه ( البنه برای بار اول ) و در نهایت با فروش ۱۰۰۰ مرغ به سود میرسیم . ( اگر بتونیم بفروشیم )
البته برای بار دوم اگر ۱۰ میلیون هزینه تجهیزات رو حساب نکنیم به نظر به صرفه بیاد .
خودم ، خودم رو توجیه کردم .
adminadminدی ۵, ۱۳۹۵ at ۹:۰۷ ب.ظ
سلام دوست عزیز
در کارهای دیگر میزان برگشت هزینه رو ۵ سال در نظر می گیرند . یعنی ۲۰ درصد سالیانه . ولی برگشت هزینه با توجه به حساب کتاب شما ۱۰۰ درصد سالیانه است . فکر نمی کنم موردی رو بتونید پیدا کنید که اینجوری سود بده .
اگر بخواهید بفروشید مشتری برای اون خیلی زیاده
در مرغ صنعتی (سفید یا لگهورن) مرغ تازه به تخم آمده حدود ۱۸ میلیون برای ۱۰۰۰ مرغ است و پس از پایان تخم گذاری ۱۰۰۰ مرغ را ۲ میلیون تومان می فروشند . ولی مرغ بومی را می توان ۱۵ میلیون ( ۱۰۰۰ مرغ ) فروخت .
لیلا بزازیانلیلا بزازیاندی ۷, ۱۳۹۵ at ۸:۰۷ ق.ظ
سلام من خیلی راغب بودم در بخش بسته بندیه این محصول باشم ولی سرماییه زیادی ندارم دراولین گام میخواستم بسته بندب رو از منزل شروع کنم ولی اطلاعات زیادی ندارم که به چه قیمتی بخرم وبه چه قیمتی به فروش بزارم و نحوهی بازار یابیو…..
adminadminدی ۷, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۶ ق.ظ
سلام دوست عزیز
بسیار فکر عالی کردین . کمبود بسته بندی واقعا و کاملا احساس میشه . چقدر بده که ما تو ایران بسته بندی درست و حسابی نداریم . و کشورهای همسایه ما به خاطر عدم بسته بندی خوب از کشورهای دیگه خرید می کنند .
من شما رو واقعا تحسین می کنم و مطمئن هستم اگر این کار رو انجام بدین واقعا پیشرفت می کنین .
ابوالفضلابوالفضلدی ۷, ۱۳۹۵ at ۷:۳۷ ب.ظ
ضمن عرض سلام و تشکر بابت مطالب مفیدتون میخواستم ببینم
۱- برای پرورش ۱۰۰۰عدد مرغ چند کارگر نیاز داریم؟
۲- چه مبلغی به طور روزانه جهت تغذیه و هزینه های جاری صرف میشه؟ (برای ۱۰۰۰ عدد مرغ )
۱۰:۰۷:۵۴
کمک سیستم
کمک سیستم
۱۰:۰۸:۰۸
سلام
۱۰:۰۸:۱۲
faceابوالفضلدر ضمن پرورش مرغ بومی گوشتی بهتره یا تخمگذار؟ و اینکه برای شروع کار اگه جوجه بخریم به صرفه تره یا مرغ؟
۱۰:۰۹:۰۱
– برای ۱۰۰۰ تا نیازی به کارگر نیست و خودتون هم می تونید پرورش بدید .
برای ۱۰۰۰ تا روزانه ۱۱۰ کیلو دان مصرف می کنن .
مقدار مصرف دان مرغ از یک روزگی تا تولید رو در این صفحه می تونین ببینید بصورت جدول
قیمت دان ۱۳۰۰ تومان برای هر کیلو هستش
مرغ تخمگذار بهتره
برای شروع کار پیشنهاد می کنم مرغ یا پولت ۶ ماهه استفاده کنین
۱۰:۱۱:۴۶
ابوالفضل
خیلی ممنون از راهنماییتون
۱۰:۱۱:۵۹
خواهش می کنم
۱۰:۱۲:۱۴
ابوالفضل
اگه بخوام خودم انجام بدم بدون کارگر- چند ساعت در روز باید وقت بذارم؟
۱۰:۱۲:۱۴
اگه سیستم قفس باشه
حدود ۱ ساعت در روز بیشتر نیاز نیست
اون هم واسه ریختن دان و جمع کردن تخم مرغهاست
اگه روی بستر باشه حدود ۲ تا ۳ ساعت در روز کافیه
۱۰:۱۴:۴۴
faceابوالفضلکدوم سیستم به صرفه تره؟ هم از لحاظ اقتصادی هم بازده
۱۰:۱۵:۵۶
گه پول داشته باشین . سیستم قفس رو پیشنهاد می کنم . بدون شک ۱۰۰ برابر بهتره . بیماریتون کمتره . تسلط و آمارگیری بهتره . کار کمتری باید بکنید
گردوخاک که بزرگترین عامل بیماریه تو سیستم قفس خیلی کمه
۱۰:۱۶:۵۱
faceابوالفضلبرای ۱۰۰۰ تا مرغ چند تا قفس میخواد چقد هزینه اش میشه؟
ببخشید خیلی سوال میکنم
۱۰:۱۸:۵۸
قفس برای مرغها به صورت “سر مرغ ” یعنی تعداد مرغ محاسبه میشه . هر سر مرغ حدود ۷۰۰۰ تومن متوسطشه . ولی می تونید دست دوم بگیرید
قفس دست دوم هر سر مرغ رو میشه ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ تومن بسته به مقدار کاری که کرده
میشه تهیه کرد
۱۰:۲۰:۳۸
faceابوالفضلسوال آخرم بپرسم
۱۰:۲۱:۰۸
بفرمایید !
۱۰:۲۱:۱۱
faceابوالفضلقیمت مرغ یا پولت ۶ ماهه چنده؟
۱۰:۲۱:۲۸
aحدود ۱۸۰۰۰ تومنه
ولی من پیشنهاد می کنم از فروردین ماه شروع کنین
مگر در صورتی که سالن هاتون آماده باشه . استاندارد باشه . و عایق
به خاطر اینکه تو زمستون نمیشه دمای سالن رو به راحتی ۲۲ درجه نگه داشت
۱۰:۲۳:۲۰
faceابوالفضلخیلی خیلی ممنون و سپاسگزارم
واقعا مفید بود برام
۱۰:۲۳:۳۲
account_boxmatin omidio,hia ld ;kl
خواهش می کنم
۱۰:۲۴:۱۱
faceابوالفضلموفق باشید
خدانگهدار
۱۰:۲۴:۲۵
a omidiهمچنین
خدا نگهدار
بازم به سایت ما بیاین . حتما مطالب مفید دیگه ای اضافه می کنیم
محمدمحمددی ۸, ۱۳۹۵ at ۹:۱۵ ق.ظ
سلام
میخاستم بدونم که شما تجربه ی این کار رو دارین دان مرغی مصرفی رو از بیرون خریداری میکردید یا خودتون درست میکردین ؟
adminadminدی ۸, ۱۳۹۵ at ۹:۳۸ ق.ظ
با سلام دوست عزیز
ما خودمون فرمول دان رو می نویسیم و تولید می کنیم . هزینه پایین تری داره
ولی دانه های موجود در بازار هم اگه از شرکت معتبری تهیه کنین خیلی خوب جواب میده
سید محمدزکی خسروی جوسید محمدزکی خسروی جودی ۱۲, ۱۳۹۵ at ۴:۳۸ ق.ظ
سلام من هم مثل دیگران قصد چنین کاری را دارم ، راهنمایی لازم را مرحمت بفرمایید. ممنون۰۹۱۶۴***۵۲۵
ممیثمدی ۲۱, ۱۳۹۵ at ۷:۱۰ ق.ظ
باعرض سلام وتشکر از راهنمایی های مفیدتون
خاستم کار پرورش مرغ را ابتدا در حد خانگی انجام دهم در حد دویست جوجه و برای اینکار از دستگاه جوجه کشی استفاده کنم که نیازی به خرید جوجه نباشد اگر جوجه را خودم با دستگاه درست کنم مشکلی را برای من ایجاد نمیکند؟
وگر بخواهم جوجه ها را در یک ماهه اول یا نهایتا ۴۵روز به فروش برسانم برای من می صرفد خیییییلی ممنون از راهنمایی های مفیدتون
اگر امکان دارد جواب را به ایمیلم بفرستید
بازهم یه دنیا مممنون
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۱۰ ق.ظ
بهترین کار این است که از کم شروع کنید . از ۵۰ تا شروع کنید بهتر است . و بعد از یک دوره می توانید تعداد را بیشتر کنید .
اگر بخواهید خودتان دستگاه را درست کنید هم مشکلی نیست ولی به شرطی که مواردی که برای یک دستگاه لازمه رو رعایت کنید . انشاالهه آموزش درست کردن دستگاه جوجه کشی رو در سایت قرار خواهیم داد .
بله اگر به ۴۵ روزگی برسانید و بفروشید صرفه اقتصادی دارد .
جباردی ۲۲, ۱۳۹۵ at ۸:۳۱ ق.ظ
سلام خسته نباشید میخاستم بپرسم که کنار تولیدی تخم مرغ @جوجه هم پرورش بدیم وبفروشیم ضرر کی نداره جاهم برای فرورش جوجه هم دارم جوجه ها یی تبعی اگر جواب منو بدین ممنون میشم
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۷ ق.ظ
بله بسیار سود ده تر از فروش تخم مرغ است . به شرطی که بتوانید پروش بدهید . و با بهداشت و واکسیناسیون تلفات رو به حداقل برسونین .
اگر تخم مرغ رو ۵۰۰ تومن بفروشید ، می توانید همون رو تبدیل به جوجه کنید و ۱۵۰۰ تومن بفروشید . و اگر یک ماه پرورش بدید می تونید ۳۵۰۰ تومن بفروشید .
رضارضادی ۲۹, ۱۳۹۵ at ۶:۲۸ ق.ظ
سلام من یه پرورش دهنده مرغ بومی در استان بوشهر هستم تازه کارم رو شروع کردم و مرغام الان رسیدن به مرحله تخم گذاری من الان در رابطه با فروش دچار مشکل شدم خیلی کم استقبال میشه جدیدا یه چیزی مد شده بین مردم اینجا که دم به دم میپرسن مرغاتون دورگن یا محلی ما هر چه توضیح میدیم که روش بزرگ کردنشون سنتیه و دارو مصرف نکردن به گوش کسی نمیره اگه بتونین در رابطه با فروش و بازار فروش کمکم کنین ممنون میشم
adminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۴ ق.ظ
بازار پسندی در شهر های مختلف برای تخم مرغ محلی متفاوت هست . این مشکل شما در ابتدای کار برای همه وجود داره ولی راههای فروش رو می تونین خیلی سریع پیدا کنین .
من هم در ابتدا مشکل شما رو داشتم
شما می توانید در ابتدا برای مغازه دارها و سوپر مارکتها یک شانه تخم مرغ امانت بگذارید و بعد از اینکه مغازه دار آنها را فروخت هزینه را به شما پرداخت کند . در ادامه مطمئن باشید التماس شما را هم خواهد .
الان در فصل زمستان فروش تخم مرغ در بالاترین قیمت و بیشترین تقاضا را دارد
لطفا عضو کانال تلگرام پرورش مرغ بومی . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
مجیدمجیدبهمن ۲, ۱۳۹۵ at ۵:۵۲ ب.ظ
باتشکرازمطالب مفید شمااگرامکان داره ادرس محل کارتان رابفرستید من مشهدهستم
رضا عرفانیرضا عرفانیبهمن ۳, ۱۳۹۵ at ۱۱:۲۸ ب.ظ
سلام لطفا شماره تماستون رو برای من ایمیل کنید تا بتونم با شما تماس بگیرم
ممنونم
مهردادمهردادبهمن ۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۱۳ ق.ظ
با سلام مطالبتون فوق العاده بود واقعا دست مریضا
ی سوال داشتم . مرغ بومی جوجه باید خریداری بشه ؟
بعد از چند ماه مرغ پیر و بدرد نخور میشه؟
و اینکه از همون روز اول ایا تخم میزاره ؟
پر ریزی مرغ چه مدقع است ایا اونموقع دگ تخم نمیزاره؟
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۸:۰۰ ق.ظ
برای خرید . اگر مبتدی هستید بهتره پولت یا جوجه سه ماهه خریداری کنید . چون پرورش اون خیلی نیاز به مهارت داره و مهمترین اون هم بهداشت سالن هست که موفقیت و شکست رو تعیین می کنه .
ولی اگر با پرورش آشنایی دارید بهتره یک روزه خریداری کنید تا بدونید چی پرورش دادید و از سلامت ، تغذیه و … اون اطمینان داشته باشید و تولید بالاتری هم خواهید داشت .
مرغها معمولا بعد از یک دوره تخمگذاری (یک سال ) تعداد تخمشون کم میشه و صرفه اقتصادی برای نگه داشتن ندارن . مگر اینکه اونها رو مجبور به پر ریزی کنید و پرریزی انجام بشه که یک دوره ۲ ماهه طول میکشه . در این مدت ۲ ماه تخمدانهای اونها دوباره بازسازی میشه و برای یک دوره یکساله دیگر آماده تخمگذاری می شن . بعد از پر ریزی اجباری که اصطلاحا تولک بردن می گویند . تخمها اندازه بزرگتری دارند و بازار پسند تر هستند .
تعداد تخم هم مقدار خیلی کم کاهش پیدا می کنه .
در دوماه پرریزی اجباری ، مرغ دیگر تخم نمیگذارد و درحال بازسازی تخمدان است .
امیدوارم پاسخ من بتونه مفید باشه
لطفا عضو کانال تلگرام پرورش مرغ بومی . کارهای بزرگی رو قراره با هم انجام بدیم
https://t.me/joinchat/AAAAAEHFnHBfy1rzY6MGtA
یا
https://t.me/M_BOMI
رحیمرحیمبهمن ۲۳, ۱۳۹۵ at ۱۱:۰۶ ق.ظ
سلام..داداش پر ریزی اجباری چطوریه؟یعنی خودمون پرهاشونو بکنیم؟
adminadminبهمن ۲۳, ۱۳۹۵ at ۹:۰۷ ب.ظ
سلام
پر ریزی اجباری به این صورت است که ما با یه سری راهکار مرغ رو مجبور به پرریزی یا تولک رفتن می کینم
یه راهش استفاده از داروهاست و راه معمول تر اون کاهش غذای مرغ طبق برنامه و کاهش نور است . بعنوان مثال ۲ روز کامل غذا و آب رو قطع می کنیم و روز سوم ۷۵ درصد غذا رو بهش می دیم (غذا رو کامل نمی دیم ) ولی آب رو آزاد در اختیارش قرار می دیم . و روز بعد باز غذا و آب رو قطع می کنیم . و تا روز ۱۰ روز درمیان همینجور ادامه می دیم . تو این ۱۰ روز شدت نور رو کاهش می دیم .
( یعنی مثلا اگه تعداد لامپها ۳ تا باشه ، ۲ تا رو خاموش می کنیم و یکی رو روشن میکنیم ) و ساعت های اون رو هم کاهش می دیم و به ۸ ساعت در روز می رسونیم . (۱۶ ساعت خاموشی و ۸ ساعت روشنایی با شدت کم) تخمگذاری قطع میشه و مرغ شروع به رفتن تولک و پرریزی میشه و در فاصله یک ماه که تخم نمی گذارد و پرها ریخته و جایگزین می شود ، تخمدانها استراحت کافی کرده و دوباره احیا می شوند و برای تخمگذاری بعدی آماده می شوند .
انشاالله تا هفته آینده چند نوع برنامه کامل تولک بری احباری که تایید شده علمی باشند رو براتون می زارم
محمدجوادمحمدجوادبهمن ۱۰, ۱۳۹۵ at ۵:۱۸ ب.ظ
سلام
مطالبتون بسیار مفید بود
من میخوام تو همدان پرورش مرغ بومی انجام بدم
چندتا سوال داشتم:
جوجه چند روزه بخریم بهتره؟
از کجا بفهمیم که جوجه ها مرغ هستن یا خروس؟
قیمت جوجه که فرمودین ۱۷۰۰۰تومن چند روزه اس؟
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۵۲ ق.ظ
سعی کنید اگر مبتدی هستید تعداد کم بخرید و با تعداد کم شروع کنید .
باز اگر مبتدی هستید جوجه سه ماه به بالا بخرید .
برای تشخیص جوجه مرغ از خروس در یک روزگی روشهای مختلفی هست .
پرورش مرغ بومی . تشخیص جوجه مرغ از خروس
پرورش مرغ بومی تشخیص جوجه خروس از مرغ
قیمت مرغ بالغ ۱۷۰۰۰ تومان هست تقریبا
یوسف قلیلویوسف قلیلوبهمن ۱۱, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۴ ق.ظ
با سلام و خسته نباشید من تجربه ای تو کار پرورش مرغ ندارم ولی میخام شروع کنم لطفا راهنماییم کنین که با چه تعداد شروع کنم
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۴۲ ق.ظ
با حداقل شروع کنین . ۲۰ تا ۵۰ عدد رو امتحان کنید . به زودی پکیج آموزشی رو در سایت قرار می دیم
شاه کله خرابشاه کله خراببهمن ۱۱, ۱۳۹۵ at ۱۰:۴۷ ق.ظ
سلام من یه مرغ لاری دارم و خروس محلی ایا جوجه لاری در میاد یا نه؟؟؟؟
adminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۴۲ ق.ظ
جوجه اینها دورگ در میاد و ارزش لاری رو نداره و از لاری کمتر ارزش داره و از محلی بیشتر .
رضارضابهمن ۱۱, ۱۳۹۵ at ۸:۵۶ ب.ظ
سلام میخواستم بدونم جایی برای فروش عمده ای وجود داره که نخوایبم به مغازه بفروشیم
adminadminبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۴۱ ق.ظ
بله می تونید به عمده فروشیها بفروشید . در شهر های مختلف متفاوت است . ولی به راحتی می توانید مرکز عمده فروشیها رو پیدا کنید . مغازه دارها از عمده فروشیها کلیه اجناسشون رو خریداری می کنند .
ldvkkjywldvkkjywبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۹:۱۵ ق.ظ
پرورش مرغ بومی با حداقل سرمایه وکمترین امکانات و درآمد ماهیانه ۳ میلیون تومان
rxorzyswlrxorzyswlبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۹:۱۸ ق.ظ
پرورش مرغ بومی با حداقل سرمایه وکمترین امکانات و درآمد ماهیانه ۳ میلیون تومان
bofimtnfjgbofimtnfjgبهمن ۱۲, ۱۳۹۵ at ۹:۴۶ ق.ظ
پرورش مرغ بومی با حداقل سرمایه وکمترین امکانات و درآمد ماهیانه ۳ میلیون تومان
علیبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۱ ق.ظ
من می خواهم مرغ بومی پرورش دهم ول در چند چیز گیر کرده ام
۱-مرغ های بومی در یکروزگی چه واکسن های نیاز دارند
۲-برای پرورش حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرغ بومی چند خروس باید وجود داشته باشد
adminadminبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۳:۲۸ ب.ظ
۱ – مرغ بومی در یک روزگی واکسنی احتیاج ندارد و در ۷ روزگی باید واکسن مورد نیاز زده شود .بسته به شهر محل سکونت و بیماریهای منطقه واکسیناسیون فرق می کند .
ولی واکسن برونشیت و نیوکاسل رو حتما باید بزنید . که هم بصورت اشامیدنی میشه و هم بصورت تزریقی . که تزریقی ایمینی بهتری ایجاد می کنه .
۲- در صورتی که بخواهید فقط برای تخمگذاری و فروش تخم پرورش بدهید ، نیازی به خروس نیست . ولی اگر برای جوجه کشی بخواهید ، به ازای هر ۱۰ مرغ ، یک خروس نیاز است .
thqg tvihndthqg tvihndبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۲ ق.ظ
من می خواهم مرغ بومی پرورش دهم ول در چند چیز گیر کرده ام
۱-مرغ های بومی در یکروزگی چه واکسن های نیاز دارند
۲-برای پرورش حداقل ۱۰۰ تا ۲۰۰ مرغ بومی چند خروس باید وجود داشته باشد
R.Pبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۷:۰۸ ب.ظ
سلام.ضمن خسته نباشید بشما من مطالب رو خوندم برام جالب اومد. من یه مهندس بیکارهستم یه زمینی تو روستا داریم بدون امکانات اب وبرق و گاز البته میشه برق اورد میخواستم بدونم میشه اب رو با اوردن ماشین تامین کرد و سیتم گرمایش هم نداشته باشیم به پرورش مرغ محلی بپردازیم واگه میتونیم؛ برا ساخت مکان به مرغا با بلوک یه سیلو بزنیم مشکلی نداره؛ ودر فصل بهار در زمین علوفه بکاریم تا مرغا ازش استفاده بکنن بنظرتون خوبه . برای تهویه ۱۰۰۰مرغ چه امکاناتی نیاز داریم
adminadminبهمن ۱۴, ۱۳۹۵ at ۹:۲۷ ب.ظ
سلام
برق از همشون مهمتره
الان خیلی از مرغداریهای بزرگ آب رو با تانکر منتقل می کنن به مرغداری . می خرند . ولی هزینه زیادی داره . برای شستشو و ضدعفونی به آب زیادی نیاز هست .
سیستم گرمایش نمیشه نداشته باشید . حتما باید زمستون بخاری روشن کنید . میشه با نفت یا گازوئیل اونجا رو گرم کنید . اگه دما زیر ۲۲ درجه باشه تولید تخم مرغ به شدت افت می کنه . و حتی متوقف میشه . بنابر این بدون سیستم گرمایش امکان نداره .
برا ساخت سوله ، حتما و حتما وحتما . سه بار تکرار کردم که اهمیتش رو بهتون گفته باشم . اونجا رو عایق بندی حرارت کنید . سقف رو دوبرابر عایق کنید . با پشم شیشه نمیتونید خوب عایق کنید .
با یونولیت یا فوم فشرده حتما عایق کنید . هزینش هر چقدر باشه ارزش داره . ما یه دوره می خواستیم عایق کنیم هزینش ۲ میلیون میشد و نکردیم و بیشتر از ۲ میلیون اضافه تر پول سیستم گرمایش کردیم و باز هم نتونستیم دما رو تنظیم کنیم . سال بعد که عایق کردیم هزینه گرمایش یک پنجم شد .
برای تهویه هم باید از فن استفاده کنید .
تو بهر هم میتونین از علوفه استفاده کنین . ولی منحصرا نمیشه علوفه داد و باید از جیره غذایی بالانس شده استفاده کنین و ۱۵ درصد هم علوفه جایگزین.
سلام
شما فرمایش میکنید که مبتدی هستید با تعداد کم شروع کنید
منم کاملا موافق شما هستم ولی بنده چند روز قبل به جهاد و نظام مهندسی مراجعه کردم اونا میگفتن که مجوز کمتر از ۵۰۰۰تایی نمیدن
در ضمن زمینی که معرفی میشه باید حتما مجوز چاه داشته باشه که همچین زمینی خیلی نادره و قیمت بالایی داره
میخواستم بدونم اخذ مجوز الزامیه چون شرایطشون واسه تولید کننده خیلی مساعد نیست
سلام ببخشید شما گفتین برای پرورش۱۰۰۰قطعه مرغ بومی ۳۰میلیون سرمایه لازم است؟؟؟؟؟؟؟ خب اگه خدای نکرده ضرر کنیم جبران این سرمایه از دست رفته کار آسونی نیستا…
سلام
بله شاید هم بیشتر سرمایه لازم داشته باشید .
ولی باید با کم شروع کنید با ۱۰۰ تا شروع کنید . خیلی کار خطرناکیه که با تعداد بالا شروع کنید . برای مبتدی ها با ۵۰ تا ۱۰۰ تا مناسبه . سال دوم می تونید تعداد رو افزایش بدید .
من میخوام ۱۰۰۰قطعه خروس پرورش بدم بنا به توصیه های شما از ۱۰۰ تا شروع کردم ولی بعضی از جوجه ها چشماشون ضیعفه و دونه رو نمی بینن گفتم قبل اینکه به دامپشکی برم از شما بپرسم
adminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۹ ب.ظ
واقعا کار خوبی کردید که از کم شروع کردید . اگر روزهای اول پرورش ، از لامپ برای گرما استفاده کرده باشید معمولا این مورد پیش میاد و درمانی نداره و کم کم نور زدگی به فاصله چند ماه کم کم برطرف میشه . البته نه بصورت کامل
در غیر این صورت به دامپزشک مراجعه کنید .
پیشنها من اینه که برای گرما اگر می خواهید از لامپ استفاده کنین ، از لامپ مادون قرمز استفاده کنید .
محسنمحسنبهمن ۱۹, ۱۳۹۵ at ۹:۵۹ ب.ظ
سلام.میخواستم بگم شما میگیم مرغ بومی تخم گذار مصرفه …اگه هزارتا قطعه جوجه بومی بخوایم پرورش بدیم تا موقع تخم گذاری حدودا هفده میلیون مصرف دان میشه ..بعداز بالغ شدن هر مرغی ۱۱۰گرم مصرف دان روزانه مصرف داره که میشه ۱۱۰کیلو اگه بخوایم روزانه حساب کنیم توی یکسال هزینه پرورش با سود دهی نمیصرفه …صمنا اگه پرورش خب باشه و تمامی مرغ ها تخم گذاری داشته باشن
adminadminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۲۱ ب.ظ
بله حساب شما درست است ، ۱۱۰ کیلو مصرف دان دارند . و اگر ۵۰ درصد تولید داشته باشید . می شود روزی ۵۰۰ تخم . و قیمت هر تخم را میانگین ۳۵۰ تومان درنظر بگیرید می شود ۱۷۵۰۰۰ تومان
اگر دان را کیلویی ۱۳۰۰ تومان در نظر بگیریم روزانه ۱۴۳۰۰۰ تومان هزینه خوراک می شود
۱۷۵۰۰۰-۱۴۳۰۰۰=۳۲۰۰۰ تومان روزانه و ماهیانه حدود ۹۶۰۰۰۰ تومان
البته اگر خودتان مستقیما به بازار عرضه کنید می توانید ۴۵۰ تومان هر تخم مرغ را بفروشید و آنوقت ۵۰۰*۴۵۰=۸۲۰۰۰ روزانه و ماهیانه ۲۴۶۰۰۰۰ می شود .
البته بعد از یک سال می توانید مرغهای پیر را به قیمت هر قطعه ۱۳۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ تومان بفروشید .
سود خالص یک سال = ۲۴۶۰۰۰۰*۱۲=۲۹۵۰۰۰۰۰
و اگر ضرر مرغهای پیر را ۴ میلون تومان در نظر بگیریم
حدود ۲۵۵۰۰۰۰۰ سالیانه
هزینه های جانبی + دارو + واکسن + تلفات رو هم ۱۵۰۰۰۰۰ در نظر بگیریم ، ماهیانه ۲ میلیون تومان درآمد داشتید .
البته می توانید از مواد جایگزین هم در تغذیع استفاده کنین تا هزینه ها را کاهش دهید .
علیبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۵:۱۵ ب.ظ
با سلام و عرض ادب خدمت شما که بدون منت اطلاعات ارزشمندتون رو در اختیار بقبه میزارید.
میخواستم بپرسم مرغداریِ بومی هم مجوز میخاد؟ چون ما شنیده بودیم اگه توی روستا باشه مجوز نمیخاد. و تقریبا ۱۰۰۰ تا مرغ داشتیم که مریض شدن و خودمون دامپزشکی رو در جریان گذاشتیم.بعد از نمونه برداری گفتن آنفولانزای مرغی ندارن ولی چون مجوز ندارید باید همه رو بدید کشتارگاه یا معدوم کنید. البته ما هم زرنگی کردیم همه رو رد کردیم زیر قیمت با کمی ضرر.
حالا موندیم که بالاخره مجوز میخاد یا نه و چطوری مبشه گرفت.
البته اوناگفتن که مجوز میخاد
adminadminبهمن ۲۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۴ ب.ظ
سلام
بسته به شهرتون متفاوته
ولی تا جایی که من درجریانم مجوز نمی خواد
علی باقریبهمن ۲۵, ۱۳۹۵ at ۳:۳۷ ب.ظ
سلام من بچه ی روستا هستم و تقریبا اطلاعات مرغ بومی را دارم.
بنده میخوام با دستگاه جوجه کشی تمام اتوماتیک جوجه کشی کنم و تخم رو هم از هم محلیهام تهیه میکنم.
ایا این کار من به صلاح میباشد؟ و مشکلی برا جوجه های به عمل امده ایجاد نمیشود؟
و محل پرورش را هم یکی از طویله های گوسفندان انتخاب کردم ایا مشکل ساز نمیشود برام برای پرورش انها برای تخم گزاری؟
برای چهارصد تا تخم ک انشاا… به جوجه تبدیل بشن و تا مراحل بلوغ و تخم گزاری چقدر هزینه دارد؟
میتونم این شغل رو یک شغل دائم در نظر بگیرم یا برا اشد کنکور بدم و ادامه تحصیل؟
adminadminبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۶:۵۸ ق.ظ
سلام
جوجه کشی بسیار هم خوب است . ولی ایا به جوجه کشی هم اشراف دارید ؟
کار بسیار حساس است . انشااله پکیج وجوجه کشی رو هم در سایت قرار می دیم .
آیا دستگاه رو هم خریداری کردید ؟؟ اگر نخریده اید کمی دست نگه دارید تا در آموزشی برای شما نحوه خرید یا اینکه ساخت دستگاه جوجه کشی تمام اتومات رو اموزش بدیم . بعد تصمیم به خرید بگیرید .
محل نگهداری جوجه ها باید کاملا بهداشتی باشد . در طویله گوسفندان به هیچ وجه توصیه نمی شود .
شما هزینه های تخم مرغ + خوراک + دارو + واکسن رو در نظر بگیرید .
هر جوجه تا تخم گذاری حدود ۹ کیلو غذا نیاز دارند . که هر کیلو حدود ۱۳۰۰ تومان در نظر بگیرید .
دارو و مولتی ویتامین هم بسته به اینکه بیماری باشد یا نه متفاوت است . ولی حدود ۱۰۰ هزار تومان برای ۴۰۰ تا در نظر بگیرید .
برای واکسن هم می توانید برای هر قطعه ۱۰۰۰ تومان در نظر بگیرید .
برای شغل هم می تونید روش حساب کنید ولی تعداد رو باید افزایش بدید تا صرفه اقتصادی داشته باشد .
در هر صورت ۴۰۰ تا برای شروع خیلی زیاد است . پیشنهاد می کنم از ۱۰۰ تا یا ۸۰ تا شروع کنید .
مرادمرادبهمن ۲۵, ۱۳۹۵ at ۹:۴۴ ب.ظ
سلام
با تشکر از مطالب خوبتون
adminadminاسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۷ ق.ظ
خواهش می کنم دوست عزیز
قابل شما رو نداره
togoipzfwtogoipzfwبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۴:۵۹ ب.ظ
پرورش مرغ بومی با حداقل سرمایه وکمترین امکانات و درآمد ماهیانه ۳ میلیون تومان
سالاریسالاریبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۵:۴۴ ب.ظ
سلام
واقعا عالی می نویسین . هیچ سایتی مثل سایت شما ندیدم . دست مریضات
من یه دستگاه جوجه کشی کره ای خریدم و چند بار جوجه کشی کردم . اوایل خیلی خوب جوجه باز می کرد اما الان نصف جوجه ها بیشتر باز نمیشن . بیشتر جوجه ها داخل تخم مرغ مرده اند علت چیست ؟ دستگاه ایراد پیدا کرده یا تخم مرغها مشکل دارند .
adminadminبهمن ۲۷, ۱۳۹۵ at ۸:۴۴ ب.ظ
سلام دوست عزیز
خوشحالم که از مطالب سایت خوشتون اومده
ایراد تمام دستگاههاست .
ببینید اوایل دستگاه عاری از میکروب و باکتری هست . زمانی که جوجه ها داخل دستگاه باز می شن ، خون مرده ، جوجه های مرده ، باقیمانده کیسه زده و بند ناف ، پوست تخم مرغ و … به همراه محیط مساعد برای رشد میکروبها ( گرمای داخل دستگاه و رطوبت بالای داخل دستگاه جوجه کشی) باعث میشه راندمان دستگاه بیاد پایین .
احتمالا اون نصف جوجه هایی هم که باز شدند ، تا یه هفته بیشتر زنده نمی مونند
راه حل اینه که = دستگاه رو کاملا استرلیزه کنین . اول : اونو با آب فراوان و مواد شوینده بشویید و دوم اینکه : قبل از گذاشتن تخمها ، داخل دستگاه رو با آجر دودزا دود بدید .
اگر آلودگی های داخل دستگاه رو نشویید ، دود دادن هیچ فایده ای ندارد .
ایراد دستگاه ها اینه که به خاطر وجود فن و المنت ها ، موتور جوجه گردان ، سیم های داخل اون و قطعات الکترونیک نمیشه اونها رو به خوبی شستشو داد .
اگر هم شستشو بدید ممکنه بعضی قطعات اون بسوزه یا از کار بیوفته
تو قسمت جوجه کشی یه سری راهکار برای شستشوی دستگاه ارائه می دیم .
یه چیزی رو بهتون بگم
در دستگاه جوجه کشی و اصولا جوجه کشی ، هدف این است =
بیشترین تعداد جوجه و سالمترین جوجه ها رو تولید کنیم
اگه دستگاه نخریدین ، دست نگه دارین تا مطالبی در مورد خرید دستگاه بهتون بگم یا آموزش ساخت دستگاه تمام اتومات رو براتون بزارم . مطمئن باشید ارزشش رو داره
محمدمحمداسفند ۲۵, ۱۳۹۵ at ۷:۱۷ ق.ظ
سلام. ممنون از اطلاعات خوبی که در اختیار مون قرار میدی. من میخوام در زمینی به اندازه ۲۰۰۰متر که حصار کشی شده مرغ محلی پرورش بدم. یه خانه و حدود ۱۷۰ درخت هم تو باغ هست . میخوام مرخها ازاد باشن. ایا میتونم از این روش درامد داشته باشم . لطفا راهنمایی کنیید
adminadminاسفند ۲۷, ۱۳۹۵ at ۷:۱۸ ق.ظ
اگه بخواین درآمد کسب کنین . اول باید تجربه کسب کنین . اگه تجربه دارین میریم مرحله بعد
مرحله بعد اینه که در فضای آزاد نمیشه از تمام ظرفیت مرغها استفاده کرد و تقریبا توجیه نداره و باید سالن هم داشته باشین
بله شما که امکانات زمین رو دارین ، میتونین از این راه دراند کسب کنین
پیشنهاد می کنم یه سالن بزنین
برای ساخت سالن من این لینک رو پیشنهاد می کنم ببینین
http://infarm.ir/64/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html#comment-171
موسیموسیبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۴:۳۲ ب.ظ
با تشکر از سایت بسیار پربارتون
واقعا دستتون درد نکنه
adminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۴:۳۳ ب.ظ
خواهش می کنم
خوشحالم از اینکه مورد پسند شما واقع شده
adminadminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۴:۳۷ ب.ظ
سلام
در مورد تغذیه و جیره غذایی مرغها در لینک زیر می توانید ببینید
تغذیه مرغ بومی/ غذای ارزان مرغ / غذای مرغ تخمگذار با ضایعات رستورانها ، سبزیجات و نان
http://پرورش-مرغ-محلی.infarm.ir/125/%d8%aa%d8%ba%d8%b0%db%8c%d9%87-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html
کامی از لرستانکامی از لرستانبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۷:۲۴ ب.ظ
خسته نباشید
بنظرتون اگه برا پرورش مرغ خانگی از یونجه استفاده بشه یعنی مزرعه یونجه پایین دست سالن باشه میتونه مفید باشه براشون؟
adminadminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۸:۵۵ ب.ظ
سلام
بسیار هم عالیه می تونین از یونجه بعنوان جایگزین جیره تا حدودی استفاده کنین . البته ۱۰ تا ۱۵ درصد جیره . مثلا روزانه ۹۰ گرم جیره + ۲۰ گرم یونجه یا یونجه بصورت آزاد در اختیارشون قرار بدید .
حمزهحمزهبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۸:۴۱ ب.ظ
سلام من هیچ اطلاعاتیس درباره این کار ندارم ولی میخوام پرورش ۱۰۰۰عددی رو با مشاوره شروع کنم میخوام بدونم هزینهاولیه تجهیزات و دان و خرید مرغ برای ۱۰۰۰عدد چقدر می شود. ۰۹۱۱۸۴**۹۶۰
adminadminبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۹:۱۶ ب.ظ
سلام
تحت هیچ عنوان در زمانی که اطلاعات ندارین با این تعداد شروع نکنین . پیشنهاد من به شما ۱۰۰ عدد است .
شما هنوز با بیماریها آشنا نیستید .
با خرید دان و اینکه دان رو از کجا تهیه کنین که بهترین و کیفیت و کمترین قیمت رو داشته باشه آشنایی ندارین
با مدیریت صحیح آشنا نیستید .
حتی من به مهندسان دامپروری هم که واحد های دانشگاهی طیور رو گذروندند پیشنهاد می کنم با ۱۰۰ تا شروع کنن
از همه مهمتر با بازار فروش هم آشنا نیستید .
توضیح : زمانی که من شروع به کار کردم دان رو با قیمت بالاتری تهیه می کردم . هر کیلو ۲۰۰ تومن گرون تر می خریدم . بعد کم کم قیمت دان رو که می خریدم متعادل شد و کیفیت هم بهتر شد . الان خودم جیره رو تهیه می کنم و با ۲۵۰ تومن ارزون تر از بازار و کیفیتی ۱۰۰ برابر بهتر آنالیزش رو می دونم چیه . تفاوتش خیلی میشه درسته ؟
خارج از موضوع : دانی که از بیرون تهیه می کنین ممکنه مواد اولیه کهنه و کپک زده داشته باشه . مثلا ذرت مونده یا سویای مال ۲ سال قبل . اولا مواد غذایی اون از بین رفته و دیگه نمیشه روی انرژی و پروتئین و یتامین و مواد معدنی اون حساب کرد و ثانیا ممکنه کپک زده باشه و افت تولید و بیماری رو در پی داشته باشه . من اینها رو ابتدا نمی دونستم ولی الان می دونم . چون با کم شروع کرده بودم مشکل جدی برام ایجاد نکرد .
زمانی که من تازه شروع به کار کردم با اینکه کارشناسی طیور داشتم ولی کار عملی کم انجام داده بودم . بنابر این مشکلات زیادی برخوردم که اگه تعداد زیاد بود ، ضرر زیادی کرده بودم و الان دیگه ادامه نمی دادم . الان تجربه و علم رو با هم دارم .
زمانی که تازه شروع به کار کرده بودم تخم مرغ رو به دلال می فروختم و سود کمی نصیب من می شد . همه می دونن که به دلال نباید فروخت . من هم می دونستم ولی اوایل کار نمی تونین مشتری برای تعداد زیادی تخم مرغ پیدا کنین . کم کم که مشتری تون زیاد میشه ، مرغها و تولید رو هم افزایش بدید .
خدا میدونه نمی خوام شما ضرر کنین به همین خاطر می گم با کم شروع کنین .
اگه با تعداد بالا ضرر کنین : یه سال عمرتون رفته + پولتون رفته + امید به کار رو از دست دادین . کاری که روش درآمد خوب حساب کردین رو از دست می دین و خیلی حس بدی داره . تجربه زیادی بدست میارین ولی پولی ندارین تا از تجربه خودتون استفاده کنین .
با کم هم شروع کنین همون تجربه رو بدست میارین + چون کمه سر و ته کار رو میتونین بهتر جمع کنین . قول شرف میدم پشیمون نشید .
کسانی که دارن میگن و مشاوره میدن ۱۰۰۰ تا مرغ فلان قدر سود داره و ۲۰۰۰ تا فلان قدر ، فقط بدونین می خوان مرغاشونو به شما بفروشن + قفس بفروشن + … و بس
برادرانه و خالصانه گفتم
حالا تصمیم با شماست
محمدمحمدبهمن ۲۸, ۱۳۹۵ at ۱۰:۳۹ ب.ظ
با سلام از توضیحات شما متشکرم جزاکم الله خیراً. از آنجاییکه در احادیث داریم زکات العلم نشره و همچنین روایت داریم که زکات موجب فزونی مال میشود مطمئناًجنابعالی بعلت نشر تجربه وعلم خود از برکت بهرمند خواهید شد وبنده به سهم خود به مصداق حدیث شریف ” من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق ” از جنابعالی تشکر می نمایم . در ضمن بنده هم میتوانم اگر سوالی در باره پرورش قارچ دکمه ای داشتیددر حد بضاعتم پاسخگو باشم والسلام موفق وموید باشید
adminadminبهمن ۲۹, ۱۳۹۵ at ۷:۰۱ ق.ظ
سلام
از شما سپاسگذارم
مرادمرادبهمن ۲۹, ۱۳۹۵ at ۵:۳۹ ب.ظ
سلام من یه محوطه ۱۰۰۰ متری ۳۰۰ متر سرپوشیده دارم وعلاقه فراوانی به این کار دارم ولی تجربه ندارم لطفا چکار کنم واسه شروع
adminadminبهمن ۲۹, ۱۳۹۵ at ۶:۰۲ ب.ظ
سلام
سرمایه چه مقدار دارید ؟؟
تصمیم بگیرید که با چند قطعه می خواهید شروع کنید . پیشنهاد من کمترین مقدار یعنی ۱۰۰ قطعه است .
قسمتی از سالن سرپوشیده رو درست و حسابی عایق بندی کنین (برای ۱۰۰ قطعه حدود ۲۰ متر ) در ارتفاع ۲٫۵ متر
مقداری آبخوری و دانخوری و فن تهویه و … تهیه کنین یا خودتان درست کنین و شروع بکار کنین . تجربه کسب کنین و بعد با تعداد زیاد شروع به تولید کنید .
حداکثر ۲۰۰۰ قطعه می تونین تو ۳۰۰ متر پرورش بدید .
شعله مصنفیشعله مصنفیبهمن ۳۰, ۱۳۹۵ at ۶:۵۵ ب.ظ
باعرض سلام و خسته نباشید . بنده بسیار علاقه مند به پرورش مرغ تخم گذار هستم و دارای ۲۰۰۰متر زمین با اطراف فنس کشیده و ۳۰۰ متر فضای سرپوشیده در استان کردستان شهرستان مریوان در یک مکان بسیار خوش آب و هوا و جنگلی دارای آب ،برق هسم چند مورد سوال به ترتیب زیر دارم و سپاس گذارم اگر جواب سوالاتم را بدهید .
۱-شما خرید مرغ را با کدام روش تایید میکنید : از جاهای مختلف روستایی یا خرید یک نژاد مرغ شش یا هفت ماهه از یک مرکز معتبر ( چون بنده شرایط خرید جوجه و صبر شش ماهه رشد را ندارم )
۲- آیا خرید دان مرغ به صورت آماده به صرفه هست ؟ اگر به صورت دستی دان را درست کنیم شامل چه چیزهایست به زبان ساده نه لیست موجود در جیره بندی
۳-قیمت خرید هر مرغ هفت ماهه یا شش ماهه نژاد عالی( سالانه ۲۸۰ تا ۳۰۰ تخم مرغ ) برای تخمگذاری چقدر است ؟
۴-من کل سرمایه موجودم شش میلیون تومان است و میخاهم با ۲۰۰ قطعه مرغ شروع کنم نظر شما چیست؟ برای هه ر چند مرغ یک خروس لازم است؟( آب خوری و دان خوری و جای تخمگذاری و استراحتشان رابا ساده ترین وسایل با کمترین هزینه خودم میتوانم درست کنم)
adminadminاسفند ۱, ۱۳۹۵ at ۶:۱۹ ق.ظ
سلام
❶ – خرید مرغ از مکانهای مختلف اصلا تایید نمی شود به چند دلیل
اول اینکه مرغعای هم سن نمی توانید پیدا کنید . گله با سن متفاوت مشکلات زیادی بوجود می آید .
دوم اینکه اگر یکی از این مرغها آلوده باشد کل گله شما را بیمار می کند .
سوم اینکه شما نمی دانید که کدام واکسن خورده و کدام نخورده است .
بنابراین بهتر است از جای معتبر خریداری کنید و اگر واکسیناسون انجام نشده بود ، همه آنها را با هم واکسینه کنید .
❷ – اگه بتونید خودتون دان رو تهیه کنین خیلی بهتره و ارزون تر در میاد .
من از این جمله “” شامل چه چیزهایست به زبان ساده نه لیست موجود در جیره بندی “”منظورتون رومتوجه نشدم
ولی چیزهایی که باید تامین کنین شامل ۵ مورد هست
① – پروتئین ها : مواد تامین کننده پروتئین : مهمترین و پرمصرف ترین اونها کنجاله سویا هست . پودر گوشت ، پودر ماهی ، کنجاله آفتابگردان ، کنجاله تخم پنبه یا بطور کل انواع کنجاله ها
② – انرژی : مواد تامین کننده انرژی جیره ، مهمترین اونها ذرت هست . غلات ، و مشتقات غلات مثل نان خشک ، ضایعات کارخانجات کیک و کلوچه ، ضایعات کارخانجات ماکارونی و … . روغن های گیاهی و حیوانی
③ – ویتامین ها : مواد تامین کننده آنها بصورت مکمل در بازار هست و می توانید برای تامین ویتامین ها از این مکمل ها بنا به دستور شرکت سازنده استفاده کنید
④ – مواد معدنی که مهمترین اونها کلسیم و فسفر هست . مانند ویتامین ها بصورت مکمل معدنی در بازار هست .
⑤ – آب
نمونه چند جیره غذایی در این لینک موجوده ببینین
❸ – نژاد عالی با تولید ۲۸۰ تا ۳۰۰ تخم در سال در مرغ بومی نداریم و فقط در نژادهای مرغ وارداتی رنگی وجود دارد . که اصلا توصیه نمیشه و برای فروش تخم اون به مشکل برخواهید خورد . در بازار دو نوع تخم مرغ قهوه ای وجود دارد . اول تخم مرغ رنگی که مال نژادهای وارداتی هست و رنگ تخم مرغ قهوه ای کم رنگ و خیلی متمایل به سفید هست و همه مغازه دارها و عمده فروشها می دونن که محلی نیست . توصیه می کنم اصلاسمتش نرید . حتی تخم مرغ سفید بهتر از اون هست .
ولی اگر قیمت می خواهید ، قیمت در بازار متفاوت هست و حدود ۱۸ تا ۲۲ هزار تومان
قیمت مرغ بومی هم در بازار حدود ۱۸ تومان هست
❹ – با سرمایه ۶ میلیون بهتره با ۱۰۰ قطعه شروع کنین . تجربه کسب کنین و خودتون جوجه کشی رو انجام بدین تا هم ارزون تر براتون دربیاد و هم تجربه جوجه کشی و پرورش جوجه رو هم آشنا بشین
خیلی خوبه که وسایل و تجهیزات رو خودو درست کنین
شعله مصنفیشعله مصنفیاسفند ۱, ۱۳۹۵ at ۹:۲۳ ق.ظ
ممنون از راهنمایتون
ساسانساساناسفند ۱, ۱۳۹۵ at ۹:۳۵ ق.ظ
با سلام و خسته نباشید وتشکر از بسایت بسیار مفیدتون. بنده چند سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید
۱- آیا خرید نیمچه سه تا چهار ماهه مرغ بومی بصرفه تر است یا خرید مرغ بومی شش تا هفت ماهه ؟ چرا ؟
۲- قیمت نیمچه سه ماهه چقدر است ؟ و از کجا باید در تعداد صد تا دویست عدد نیمچه بومی هم سن پیدا کرد ؟ ایا شما خودتان برای فروش دارید یا میتوانید مراکز معتبر را به ما معرفی کنید ؟
۳- هزینه ی تمام شده برای درست کردن یک کیلو گرم دان به روش دست ساز خانگی با پنج موردی که در سوال خانم شعله اشاره کردید چقدر است ؟ آیا تفاوت بسیاری با دان آماده از لحاظ قیمت دارد ؟
بسیار متشکرم ایشالا همیشه کارو درآمدتون خوب و پر برکت باشه
سلام
تشکر از لطفتون
❶ – نیمچه سه تا ۴ ماهه بهتر است خریداری کنید . به خاطر اینکه مرغ بالغ (۶ تا ۷ ماهه) که از بیرون تهیه کنید ممکن است با جیره فقیر تغذیه شده باشد و در دوران تولید با مشکل مواجه شوید .
از جیره هایی با قیمت ۶۰۰ تومن برای تغذیه استفاده می کنن تا براشون بصرفه . مثلا از ضایعات نون ، سبوس کندم و برنج ، پودر جوجه (کیلویی ۳۷۰ تومن) و …
در حال حاضر یکی از آنهایی که به او مشاوره می دهم ۲۰۰ مرغ بالغ ۶ ماهه خریداری کرده است . در ابتدای تولید هستند و باید بیشتر از ۷۰ درصد تولید داشته باشند (پیک تولید) . ولی در حال حاضر که در پیک تولید هستند ۴۰ درصد تولید دارند . ۲۰۰ عدد مرغ روزی ۸۰ تا تخم می گذارند .
توضیح : اوایل تخمگذاری ۷۰ درصد تخمگذاری دارن بعد کم کم تولید میاد پایین تا برسه به ۳۰ درصد . اون موقع باید ببریم تو پر ریزی اجباری یا تولک
❷ – قیمت نیمچه سه ماهه حدود ۱۰ تا ۱۲ هزار تومان است .
شما می توانید به مراکز جهاد شهرتان مراجعه نموده و اصطلاحا جوجه جهادی تهیه کنید .
جوجه های جهادی تولید متوسطی دارند ولی از نظر اطمینان کاملا می توانید مطمئن باشید که جوجه یا نیمچه سالم و واکسن خورده تحویل می گیرید .
متاسفانه ما در حال حاضر استراتژی برای فروش نیمچه نداریم . انشاالله از سال آینده اسفند ماه برای فروش عرضه خواهیم کرد .
در حال حاضر تولیداتمان را برای خودمان و جاهایی که قرارداد بستیم ارائه می کنیم .
❸ – هزینه تمام شده برای هر کیلو برای شما ۱۲۵۰ تومان بسته به مواد اولیه شهرتان و نوع جیره نویسی شما دارد .
هزینه ها در تولید بالا خیلی ارزانتر در می آید .
مثلا در خرید تناژ می توانید ذرت را ۱۰۰ تومان ارزانتر تهیه کنید .
و در خرید بصورت یک تریلی ۳۰ تن ، قیمت ۲۰۰ تومان ارزونتر تهیه کنید .
ولی در مقدار کم خیلی تفاوتی نخواهد کرد .
البته یه چیزی رو هم بگم که شما در طول یک سال برای ۱۰۰ عدد مرغ حدود ۴ تن دان مصرف خواهید داشت .
هر کیلو ۱۰۰ تومن هم پایین بیاد میشه ۴۰۰ هزار تومان کاهش هزینه .
حالا اگه ۱۰۰۰ قطعه مرغ داشته باشید میشه ۴ میلیون تومان .
تصور کنین برای مرغداریهای صنعتی با تعداد ۳۰ یا ۴۰ هزار تا ، چقدر هزینه ها کم میشه .
همچنین اگر جیره نویسی بلد باشید می توانید بعضی از مواد را جایگزین مواد دیگر کنید تا ارزانتر شود .
مثلا به جای کنجاله سویا کیلویی ۱۶۰۰ تومان می توانید مقداری کنجاله آفتابگردان کیلویی ۸۰۰ تومان جایگزین کنید .
یا اینکه از کنجاله تخم پنبه با قیمت ۱۰۰۰ تومان جایگزین کنید .
و یا از پودر گوشت کیلویی ۷۰۰ تومان استفاده کنید . در مقدار تناژ بالا قیمت هر کیلو پودر گوشت را می توانید ۴۰۰ تومان تهیه کنید .
یا از کنجاله کنجد با قیمت ۱۰۰۰ تومان .
کنجاله = تفاله حاصل از روغن گیری را کنجاله می گویند .
الان مغازه هایی در سطح شهر ها هستند که روغن کنجد را در حضور مشتری می گیرند .
تفاله آن را می توانید کیلویی ۱۰۰۰ تومان خریداری کنید و جایگزین کنجاله سویا کنید .
البته اینها محدودیت استفاده دارند . مثلا پودر گوشت را بیشتر از ۱۰ درصد نباید استفاده کرد .
البته هنر جیره نویسی اینجاست که بتوانید از مواد جایگزین مانند پودر کیک و کلوچه یا ضایعات کارخانجات ماکارونی و … به جای ذرت و … استفاده کنید تا هزینه ها بشدت تغییر کنه
اینجاست که مرغداری صرفه اقتصادی بیشتری پیدا خواهد کرد .
البته با همین جیره های آماده بازار هم می توانید سود خوبی کسب کنید .
ساسانساساناسفند ۱, ۱۳۹۵ at ۷:۰۷ ب.ظ
سپاس فراوان
محمدصادقمحمدصادقاسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۵:۱۱ ق.ظ
سلام
یه سوال دارم که به موضوع بی ربطه
ولی هرجا میپرسم کسی جواب نمیده
لطفا اگه اطلاعات دارین جواب بدین
من یه زمین کشاورزی دیم تو ایلام دارم که حدودا دو هکتاره.
یه رودخونه بی اب کنار زمینم هست که زمستون بعد از بارش باران، آب رودخونه هم جاری میشه.
من به این فکر افتادم که یه استخر ذخیره اب کشاورزی در ابعاد ده متر در ده متر در عمق چهار متر بسازم و آب رودخونه رو تو فصل زمستون به این استخرم هدایت کنم تا استخر پر بشه و فصل تابستون که زمان بی ابیه از اب استخر برای زمینم استفاده کنم. این رو هم بگم که رودخونه بعد از هر بارندگی اب داخلش سرازیر میشه و اونقدر زیاد هست که راحت بتونم استخرم رو باهاش پر کنم.
میخواستم ببینم کلا این کار شدنی هست؟
کسی قبلا این کارو انجام داده؟
adminadminاسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۱۰:۳۸ ق.ظ
سلام
دوست عزیز در این مورد اطلاعی ندارم
ساسانساساناسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۴:۲۱ ب.ظ
سلام و خسته نباشید .سپاس گذارم از دادن جوابهای دقیق و درست راهنمایی کردن هاتون . من یه سوال داشتم
در پرورش مر غ بومی چراگر که با استفاده از چرا ۳۵ الی۴۵ درصد غذای خود را تامین میکند برای ۶۵الی ۵۵درصد باقیمانده دان دهی را چگونه انجام دهیم چه ند بار در روز یا هه ر چند ساعت یک بار ؟ آیا استفاده از پسماند غذا یا سبزیجات باید در ساعات مشخصی از روز به مرغ داده شود ؟
خیلی ممنون و سپاس گذارم
adminadminاسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۶:۲۸ ب.ظ
سلام
برای تولید بیشتر توصیه می شود که دان را بصورت آزاد در تمام شبانه روز در دسترس مرغها قرار دهید .
اما شما می توانید غذای مرغها را با توجه به ۱۱۰ گرم در روز در طی سه وعده صبح ، ظهر و عصر در اختیار آنها قرار دهید .
یا در صورتی که وقت کافی ندارید می توانید صبح و بعد از ظهر در اختیار آنها قرار دهید .
در صورتی که بتوانید پسماند را با دان مخلوط کنید خیلی بهتر است . ولی در صورتی که نتوانید مخلوط کنید ، بهتر است بعد از هر وعده غذایی در اختیار مرغها قرار دهید .
در کل مرغ بومی نسبت به مرغ صنعتی خیلی حساس به وعده های غذایی و چگونگی غذادهی ندارد .
ولی موردی که باید در نظر داشته باشید این است که :
هر تغییری در جیره غذایی باید به تدریج و در طی ۳ تا ۴ روز انجام بشود تا مشکلات گوارشی ایجاد نشود
ساسانساساناسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۹:۰۳ ب.ظ
تشکر دستتون درد نکنه بسیار مفید بود سپاس گذا م
adminadminاسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۸:۴۹ ب.ظ
خواهش می کنم دوست عزیز
نظر لطفتونه
امیرامیراسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۱:۲۶ ق.ظ
سلام من یه مرغدار صنعتی هستم.میتونم با ۳ هزار تا شروع کنم؟
adminadminاسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۷:۵۷ ق.ظ
سلام عزیز
بله اگه مرغدار صنعتی هستین می تونین با تعداد زیاد هم شروع کنین .
اگه مشکل سرمایه ندارین
اگه مشکل سالن استاندارد ندارین
اگه مشکل فروش تخم مرغ رو ندارین
بهترین کار اینه که با همین تعداد شروع کنین
مرغداری بومی رو اگه به روش صنعتی انجام بدین خیلی بازدهیش بالاتر میره
البته مرغ تخمگذار صنعتی نه مرغ گوشتی
چون کاملا متفاوته
علی ازبیرجندعلی ازبیرجنداسفند ۴, ۱۳۹۵ at ۱۱:۰۷ ب.ظ
باسلام من درروستازندگی میکنم واتفاقی باسایتتون اشنا شدم.من دوسال توی کارمرغداری بودم البته مرغ گوشتی باتوجه به چیزاییم که خوندم پرورش مرغ محلی راحتترازگوشتیه.حقیقتش توی اون مدت مرغ خوبیم بثمررسوندم ولی ازبدروزگاربه بازارکسادی خوردشوچنددوره ضرر کردم تاجاییکه کلا مرغداریوبیخیال شدم ولی الان دوباره دارم وسوسه میشم راش بندازم.یه سوله ده هزارمتری باتمام امکانات انبارومیکسلوروشناییوتهویه دارم که اتفاقا یه منطقه ایه که اصلا الودگی نداره باچقدرشروع کنم؟جوجشوچجوری تهیه کنم؟ضمناحاضرم بصورت مشارکتیم اینکاروانجام بدم منوراهنمایی کنین لطفا باتشکر
adminadminاسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۸:۴۸ ب.ظ
سلام دوست عزیز
مرغ گوشتی اصلا توجیه اقتصادی نداره و نوسانات قیمتی در بازار باعث میشه مرغدار ضرر و زیان کنه
با این همه تبلیغات منفی هم که دارن علیه مرغ گوشتی می کنن که مثلا آنتی بیوتیک داره و نخورین که ضرر داره . و آی ملت مرغ های گوشتی الان هورمون دارن و … روز به روز بازار اون بد تر هم میشه
الان دنیا داره به سمت محصولات ارگانیک و بدون آنتی بیوتیک میره . و مرغ بومی میتونه گزینه بسیار خوبی باشه . الان دیگه همه مطمئن هستند که مرغ بومی هورمون نمی خوره و حاضرند گوشتش رو بیشتر هم پول بدند .
و همچنین تخم مرغ حاصل از مرغ بومی بدلیل رنگ پوسته و همچنین طعم و مزه اون و همچنین عاری بودن از هورمون و آنتی بیوتیک مثل گوشت مرغ بومی طرفدار بیشتری داره .
دوست عزیز اگه از من می شنوید تعداد ۲۰۰ عدد مرغ بومی (یا نیمچه ۳ ماهه) تهیه کنین و خودتون جوجه کشی کنین و تعداد رو به هرچند تا که میخواین برسونین . تا هزینه شما بسیار بیاد پایین
در مورد جوجه کشی هم داریم مطالب رو آماده می کنیم که مطالب فوق العاده ای هستند .
در مورد دستگاه جوجه کشی هم یه سری مطالب می گیم که بهتره کمی صبر کنین دستگاه جوجه کشی خریداری نکنین تا خدای نکرده ضرر نکنین .
بصورت مشارکتی هم اگه می خواین کار کنین
شماره تماستون رو بزارین اینجا و شرایط خودتون رو بنویسین تا بررسی کنیم
علی ازبیرجندعلی ازبیرجنداسفند ۲۸, ۱۳۹۵ at ۳:۳۷ ب.ظ
سلام. این شمارمه۰۹۱۵۹۶۵۵۴۰۳ قراربودشرایطموواسه مشارکت واستون ارسال کنم خودم تجربه پرورش مرغ گوشتیم دارم کاراشوانجام میدم ولی بابت نقدینگیش براشروعش شایدتنهایی به مشکل بخورم منتظرتماستون هستم
یادگارییادگاریاسفند ۵, ۱۳۹۵ at ۱:۴۱ ق.ظ
سلام خسته نباشید
یه سوال داشتم میخواستم بدونم مرغ بدون خروس تخم میده و اگه میده باید چکار
لازم را باید انجام بدیم و برای تخم گذاشتن چه مکانی براشون
درست کنیم .
با تشکر ان شاء الله در همه کارهاتون موفق باشین
adminadminاسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۸:۳۸ ب.ظ
سلام
بله برای تخمگذاری نیازی به خروس نیست .
برای مکان تخمگذاری تو این صفحه با جزئیات و تصاویر زیاد بحث شده
متشکرم عزیز
adminاسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۸:۳۸ ب.ظ
سلام
بله برای تخمگذاری نیازی به خروس نیست .
برای مکان تخمگذاری تو این صفحه با جزئیات و تصاویر زیاد بحث شده
http://پرورش-مرغ-محلی.infarm.ir/64/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html
متشکرم عزیز
یادگارییادگاریاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۸:۳۹ ق.ظ
سلام میشه لینکشو برام بفرستی
یادگارییادگاریاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۸:۵۳ ق.ظ
سلام
من ۲۰۰ عدد تخم نطفه دار بومی میخوام در مشهد شهر سرخس
شماره تماس جهت تماس ۰۹۳۰***۴۶۶۲
adminadminاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۹:۲۹ ق.ظ
سلام
به بخش فروش تخم نطفه دار ارجاع گردید
حتما با شما هماهنگ می کنند
با تشکر
یادگارییادگاریاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۲:۴۴ ب.ظ
سلام ممنونم بابت مطالب خوبتون من میخواستم دستگاه بگیرم ولی نگرفتم چون مطلبها رو خوندم شما گفته بودین که دستی خودتون درست کنین میشه توضیح بدین چطودی درست کنیم یا اگه فیلم اموزشی است لینکشو برامون بفرستی
با تشکر فراوان
adminadminاسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۵:۰۳ ب.ظ
سلام
دارم فیلمشو آماده می کنم
یکم زمان می بره
فعلا مطالب جوجه کشی رو مطالعه کنین تو این لینک .
البته هنوز در حال تکمیله
جوجه کشی = ۵۰ درصد دستگاه + ۵۰ درصد روش و آموزش هست
واقعا موارد زیر رو با دقت بخونید
– تنها بازکردن جوجه و بیرون آمدن از تخم مهم نیست . مراحل جوجه کشی تا پایان عمر یک جوجه برتولید مقاومت در برابر بیماریها و …. تاثیر دارد
– مراحل جوجه کشی مستقیما روی بیماریها و باکتریهایی مانند سالمونلا ، کامپیلوباکتریها تاثیر دارند . کل زمان ، هزینه ، و….. شما از بین خواهد رفت ،
آیا برای شما مهم این است که فقط جوجه از داخل تخم بیرون آید
ممکن است جوجه از داخل تخم بیرون بیاید ولی ۲ یا۳ روز اول تلف شود
بدتر از این هم می شود جوجه های ضعیف مقدار زیادی دان مصرف می کنند و بعد خواهند مرد جوجه های ضعیف در مقابل بیماریها مقاوم نیستند بیمار می شوند، بقیه گله را هم مبتلا می کنند موجب ضرر زیادی می شوند.
ابوالفضلابوالفضلاسفند ۵, ۱۳۹۵ at ۵:۱۶ ب.ظ
سلام یک دنیا تشکر از اطلاعات خوبی که دراختیار بقیه میگزارید ممنونیم. بنده میخواستم بدونم که:
۱-با ۳الی ۴میلیون هم میتوان شروع به کار کرد طوری که بازدهی خوبی داشته باشد .
.۲-.لااقل سرمایه برای شروع چنده؟
۳-فرمول جیره غذایی برای درست کردن دان چیست؟
مرسی از اطلاعات خوبتون.
شادمهرشادمهراسفند ۶, ۱۳۹۵ at ۴:۱۳ ق.ظ
سلام در مورد ساخت سالن هم یه مقدار مطلب بگین
سمتش به کدوم طرف باشه
ارتفاعش چقدر باشه
از نظر نور چه جوری باشه و ..
تهویش چه جوری باشه
با تشکر از مطالب عالی تون
adminadminاسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۶ ق.ظ
در مورد ساخت سالن حتما مطالبی خواهیم نوشت .
تو این لینک یه مقدار در مورد تهویه صحبت شده
http://infarm.ir/64/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html#comment-102
در مورد ارتفاع و نوع ساختمان و عایق بودنش هم تو این مطلب گفته شده
http://infarm.ir/64/%d8%aa%d8%ac%d9%87%db%8c%d8%b2%d8%a7%d8%aa-%d9%be%d8%b1%d9%88%d8%b1%d8%b4-%d9%85%d8%b1%d8%ba-%d8%a8%d9%88%d9%85%db%8c.html#comment-171
در مورد نور هم باید سالنتون روزانه ۱۶ ساعت نور داشته باشه و هر ۱۰ متر مربع حدودا یه لامپ می تونین استفاده کنین
بقه مطالب رو هم اجازه بدید در موقع مناسب اضافه خواهم کرد.
موسی پورموسی پوراسفند ۷, ۱۳۹۵ at ۱۲:۵۵ ب.ظ
سلام
واقعا لذت بردم از سایت و مطالبتون
کلا با سایتهای دیگه فرق داره
مطالبتون تکه
adminadminاسفند ۱۲, ۱۳۹۵ at ۱۰:۰۱ ق.ظ
خواهش می کنم دوست عزیز
این نظر لطف شما باعث دلگرمی ماست
امیرامیراسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۸:۳۵ ق.ظ
سلام این جوجه های یکروزه جهاد که اکثرا سیاه رنگ هستن بدرد این کار میخورن?آیا تخمشون فروش داره ?
adminadminاسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۱۰:۵۰ ق.ظ
سلام
بله خوب هستند و تخمشون همون تخم مرغ محلی هست و در بازار فروش دارد .
تولید اونها هم خوبه و در سال ۱۸۰ تا ۲۰۰ تخم می گذارند .
تضمینتضمیناسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۱:۴۰ ب.ظ
سلام قرارداد خرید تضمینی تخم مرغ بومی از نظر بازه زمانی بچه صورت است
adminadminاسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۴:۲۶ ب.ظ
سلام
در حال حاضر خرید تضمینی نداریم .
در خرید تضمینی سود شما خیلی کم میشه .
مثلا : اگر شما تخم مرغ رو بتونید ۴۵۰ تومان بفروشید در خرید تضمینی ۳۵۰ تومان از شما خرید میشه .
زحمتش رو شما می کشید و سودش رو کس دیگه .
فرض کنید اگه روزی ۱۰۰۰ تخم مرغ داشته باشید روزی ۱۰۰ هزار تومان و ماهی ۳ میلیون تومان از سود شما کم میشه . و این انصاف نیست .
ساسانساساناسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۷:۵۶ ب.ظ
باسلام مجدد و عرض خسته نباشید سوالاتی درخصوص دستگاه جوجه کشی داشتم :
۱_ دستگاه جوجه کشی مرغوب ، باکیفیت و دارای ضمانت رو از کجا باید خریداری کنم؟آیا سایت معتبری هست برای خرید یا سفارش؟درصورت امکان راهنمایی بفرمایید ممنون میشم.
۲_ دستگاه جوجه کشی چندتایی بنظرتون بصرفه است؟
adminadminاسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۹:۵۶ ب.ظ
سلام
۱- توصیه ای ندارم خودم خیلی متضرر شدم . البته نمی گم همشون خوب نیستند . من از چند تا برند خریدم و اصلا خوب نبود .
۲ – بسته به هدف از پرورشتون داره . ۲۰ درصد ظرفیت تولید تخم مرغ رو بزارین برای جوجه کشی . مثلا اگر ۱۰۰ قطعه مرغ بومی دارید و روزی ۵۰ عدد تخم مرغ دارید ، ماهیانه ۱۵۰۰ تخم مرغ دارید و ۲۰ درصدش میشه ۳۰۰ تا . این در صورتیه که نخواسته باشین توسعه بدین .
اگه عجله ندارین یه مقدار صبر کنین تا مطالبی رو در این خصوص تو سایت بزارم .
طرح توجیحی قسمت اول رو بخونین ضرر نداره
در من در طی دوران پرورش تعدادی دستگاه با برندهای مختلف خریداری کردم . هر کدام ایراداتی داشتند .
اول اینکه من مدام در حال افزایش تولید بودم و دستگاهی که خریده بودم برای توسعه پرورش محدودیت ایجاد می کرد و مجبور بودم یه بزرگترش رو بخرم .
۴۲ تایی خریدم ، اولش خوب بود ولی بعد واسم خیلی کوچیک بود . رفتم ۱۲۶ تایی خریدم بعد دیدم بازم بزرگتر نیاز دارم ۵۰۴ تایی هم خریدم بازم نیاز شد بزرگترش رو بخرم . دیگه دیدم همه پولایی که درمیارم رو باید بدم دستگاه بخرم ،
تا اینکه خودم دست به کار شدم و اولین دستگاه جوجه کشی رو درست کردم . هزینه تقریبا نصف قیمت دستگاه های موجود بود . اما نتیجه خیلی بهتر از اونها نبود .
اما مهمترین برتری که داشت این بود که برای افزایش تولید مجبور نبودم دستگاه دیگری بخرم . همون تجهیزات رو برای ساخت یک دستگاه بزرگتر اسفاده می کردم . یعنی دستگاه جوجه کشی رو بزرگتر می کردم ولی هزینه بالاتری رو پرداخت نمی کردم . البته به کوچولو بابت تغییر سایز افزایش قیمت داشت .
کم کم ایرادات دستگاه رو رفع کردم تا اینکه نتایج بهتری گرفتم . الان نتایج خیلی خوبه و تقریبا می تون بگم بیشترین بازدهی رو دارم . خیلی بهتر از اونهایی که خریدم . تا ۹۶ درصد هم باز کرده . یه چند تا هم دستگاه واسه دوستانم ساختم که اونها هم عالی جواب دادند . الان تو فکر این هستم که خط تولید دستگاه جوجه کشی رو راه بندازم . البته می خوام آموزش ساخت دستگاه جوجه کشی خانگی رو هم تو سایت بزارم .
تا شما هم بتونبن استفاده کنین .
اولین چیزی که تو دستگاه جوجه کشی آزار میده زنگ زدن دستگاه های جوجه کشی فلزیه . حتی گالوانیزه .
بدنه داخلی استیل رو هم خریدم متاسفانه زنگ زد . استیلش کمتر زنگ میزنه . مگر اینکه استیل نگیر بزارن که گرونه و نمیصرفه . و متاسفانه فقط داخلش رو استیل میزارن و اون هم نامرغوبش .
چند تا عکس از دستگاههای جوجه کشی فلزی که خریدم رو میزارم ببینین
دستگاه جوجه کشی که بعد از ۲ بار جوجه کشی زنگ زده
http://infarm.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170101_122738.jpg
http://infarm.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170101_122726.jpg
این همون عکس دستگاه جوجه کشی بالاست قسمت سمت راست که بزرگ ترش کردم تا خوب معلوم بشه
http://infarm.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170101_122721.jpg
این همون عکس دستگاه جوجه کشی بالاست قسمت سمت چپ که بزرگ ترش کردم تا خوب معلوم بشه
http://infarm.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170101_125739.jpg
دستگاه جوجه کشی در پرورش مرغ بومی دستگاه جوجه کشی مرغ محلی
این دستگاه جوجه کشی هم که معلومه و زنگ زدگیهاش واضحه
http://infarm.ir/wp-content/uploads/2017/02/IMG_20170101_125750.jpg
دستگاه جوجه کشی در پرورش مرغ بومی دستگاه جوجه کشی مرغ محلی
این هم یه نمونه دیگه از دستگاه های جوجه کشی که خریدم
بنابراین دستگاهی که ساختم از جنس پی وی سی بود که مزایای خیلی خیلی زیادی داره که مهمترین اون هم
آنتی باکتریال و غیر قابل جذب و نفوذ هرنوع میکروب و آلودگی ها هستش که خیلی خیلی توی جوجه درآوری و سلامت جوجه های متولد شده تاثیر داره
بیشتر سازندگان دستگاه جوجه کشی مهندسین برق هستند و از پرورش و جوجه کشی سررشته ای ندارند و این باعث میشه مواردی رو مد نظر نداشته باشن .
تو صفحه زیر مطالبی رو گفتم که بخونین بد نیست .
جوادجواداسفند ۹, ۱۳۹۵ at ۱۱:۳۷ ب.ظ
سلام
یه تلفن تماس بزارید تا بشه مشاوره ازتون بگیرم
سایت فوق العاده ای دارید .
راهکارهای جالب هم تو سایت دارید میزاید .
یه شماره تماس هم بزارید برای مشاوره تلفنی خیلی عالی میشه . هزینه یا حق مشاوره هم هرچی باشه پرداخت می کنم
با تشکر
adminadminاسفند ۱۰, ۱۳۹۵ at ۸:۰۵ ق.ظ
سلام و عرض تشکر
قصد راه اندازی سیستم مشاوره تلفنی هم داریم . یکی از فعالیتهای تیم درمزرعه ، مشاوره هست .
انشالله به زودی راه اندازی می کنیم .
تیم درمزرعه (infarm.ir) درحال راه اندازی مرکز پرورش مرغ بومی ایران و ارائه خدمات به کل کشور هست .
در حال گرفتن مجوز ها هستیم ( ۸۰ درصد مسیر طی شده) . متاسفانه یه کم زمانبر هست و بدون مجوز ممکنه فعالیتهامون رو محدود کنند.
به حول و قوه الهی حرکت عظیمی در راه هست .
بخش آرندی یا تحقیق و توسعه گروه در مزرعه
(R & D) Research and development
در حال تحقیق و توسعه پرورش مرغ بومی و ارائه نتایج به اعضاء و عزیزان دوستار پرورش مرغ بومی هست .
انشاالله شبکه عظیمی از پرورش دهندگان کوچک مرغ بومی رو تشکیل خواهیم داد و شما هم عضو این شبکه خواهید شد . تا از خدمات ما بهره ببرید .
تشکیل شبکه بزرگ پرورش دهندگان مرغ بومی مزایای فوق العاده ای دارد
❶ – کاهش هزینه ها
❷ – ارائه دان تعاونی با فرمولاسیون دقیق و بالانس شده به اعضاء
❸ – استفاده از نتایج علمی در افزایش تولید و سود بیشتر
❹ – ارائه جوجه اصلاح نژاد به قیمت تعاونی
❺ – ارائه تجهیزات مرغداری بومی به قیمت تعاونی
❻ – آموزش و مشاوره در مورد راه اندازی ، افزایش سود و …
❼ – همکاری در بخش فروش محصولات اعضاء به قیمت خوب ( نه قیمت تضمینی پایین)
❽ – فروش دستگاه جوجه کشی به قیمت تعاونی
❾ – ساخت و ارائه پکیج های آموزشی به اعضاء
⑩ -ارائه راهکار برای افرادی که با کمترین سرمایه می خواهند شروع به تولید کنند
⓫ – احتمالا معرفی اعضاء برای دریافت وام با شرایط خوب (در دست بررسی و مذاکره با ارگانهای ارائه دهنده وام هستیم )
و …
عزیزان در صورت تمایل به عضویت در این شبکه عظیم شماره تماس و ایمیل و تلگرام خود را در کادر پایین صفحه بنویسید تا بتوانیم با شما در تماس باشیم و آخرین اطلاعات را در این خصوص به اطلاع شما برسانیم .